HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Aralık 2023 Salı Saat: 16:47

TEPE, ALTINORDU’YA ADAY

Gülyalı Belediyesi Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP Altınordu İlçe Başkanı Bülent Gürsoy’a başvurusunu teslim eden Başkan Tepe, yaptığı açıklamada şu ifadelere ye
TEPE, ALTINORDU’YA ADAY

Gülyalı Belediyesi Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. CHP Altınordu İlçe Başkanı Bülent Gürsoy’a başvurusunu teslim eden Başkan Tepe, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Küçük yaştan itibaren siyasetin içerisinde yer alan, bu alanda hayallerinin peşinde koşup kendini geliştiren bir kardeşiniz, evladınız olarak 2019 yılında katılmış olduğum yerel seçimlerde partimin ve sizlerin destekleriyle “Türkiye’nin en genç belediye başkanı” sıfatıyla Gülyalı Belediye Başkanı olma onuruna eriştim.

Gençliğimizin vermiş olduğu enerji ve yüklendiğimiz sorumluluğun bilincinde hareket ederek geride bıraktığımız 4,5 yıllık süre içerisinde yerel yönetimler alanında ortaya koyduğumuz vizyon uygulamalarla bir yandan vatandaşımızın derdine derman olup yüzünü güldürürken diğer yandan bütün kesimlerden takdir toplayarak örnek gösterilme gururunu yaşadık.

Yüksek enflasyon ve ekonomik bunalımlar, pandemi süreci, deprem ve sel gibi her alanda hepimizi olumsuz etkileyen gelişmelere ek olarak çalışmalarımızı engellemeye yönelik tüm girişimlere rağmen Gülyalı’da gerçekleştirdiğimiz yatırımlar ve her kesimden vatandaşımızı destekleyen sosyal belediyecilik uygulamaları, Gülyalı’yı Ordu’nun vitrini hâline getirmiştir. Şüphesiz bu başarının neferi bizler, gerçek sahibi ve faydalanıcıları sizlersiniz.

Gerek Türk siyasetinde son dönemde yaşanan gelişmeler gerekse de şehrimiz özelinde ortaya çıkan koşullar daha büyük adımlar atma noktasında bizleri sorumluluk almaya sevk etmiştir. Bu sorumluluk bireysel bir girişimin ötesindedir. Ayrıştırmadan her kesimi ve herkesi kucaklayan, milli ve manevi değerlerden güç alan, yaşam alanlarına değer katıp hemşehrilerinin yaşamaktan keyif aldığı kentler inşa eden, sürdürülebilir bir çevre anlayışıyla doğaya ve yaşama saygılı, bilimsel verilere dayanarak modern ve akılcı politikalar üreten kısacası Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyıl’ının eşiğinde gelecek vizyonumuzu tayin edecek bir anlayışı hâkim kılmak için yola çıkıyoruz.   

Cumhuriyetimizin kurucu iradesi yüz yıllık çınarımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaşadığı değişim ve yenileşmeden güç alarak Ordu’daki mücadelemizi büyütmenin zamanı gelmiştir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünden, şanlı bayrağımızı özgürce dalgalandırarak Cumhuriyet’i biz Türk gençliğine emanet eden kararlılığından ve aziz milletimizin sarsılmaz iradesinden güç alarak Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumu gerçekleştirdiğimi kamuoyuyla paylaşmak istiyorum.

Başvuru dosyamı CHP Altınordu İlçe Başkanımız Bulut Gürsoy’a teslim ettim. Aday belirlemede parti içi demokrasimizin en güzel göstergesi olan ön seçim sürecine girerken kendimi küçük yaşlardan itibaren içerisinde yer almaktan gurur duyduğum, birlikte yol yürüdüğüm Cumhuriyet Halk Partisi’nin vefakâr emekçi üyelerine emanet ediyorum.  

Çıktığımız bu yolun Altınordu’muza ve her bir ferdi altın kalpli hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Kimsenin kaybetmeyeceği bir sürece giriyoruz. Rabbim bizleri size mahcup etmesin.”

Anahtar Kelimeler : TEPE, ALTINORDU’YA, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız