HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2023 Perşembe Saat: 14:20

İYİ PARTİ’DE, ADNAN ATEŞOĞLU DÖNEMİ

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanlığına Adnan Ateşoğlu atandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oluru ile Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Ateşoğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek atama hakkında bilgilendirmel
İYİ PARTİ’DE, ADNAN ATEŞOĞLU DÖNEMİ

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanlığına Adnan Ateşoğlu atandı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in oluru ile Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Ateşoğlu, basın mensuplarıyla bir araya gelerek atama hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

 

Ateşoğlu, yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin olurları ile İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanlığı görevine getirildik. İYİ’ler Ordusun bir neferi olmaktan gurur duyuyoruz. ‘Hür ve Müstakil İYİ Parti’yi göstermek için İYİ’ler Ordusuna güç vermeye geldik” dedi.

 

Ateşoğlu, açıklamasının devamında; “Önümüzde 31 Mart 2024 Mahallî İdareler seçimleri var. Artık vakit; tarihi bir sorumluğu üstlenme, şanlı bir mücadeleyi zaferle taçlandırma vaktidir. İYİ Parti olarak İYİ Belediyecilik vizyonumuzla; milletimiz için, her şeyden önce yaşanabilir şehirler inşa edecek belediyelerle halkımızı tanıştırma vaktidir.

 

Önümüzdeki günlerde, Genel İdare Kurul üyemiz ve Bölge Koordinatörümüz Sayın Rıdvan Yalçın, İl ve İlçe Teşkilatlarımızın önderliğinde Belediye Başkan Adaylarımızı açıklayarak, yerel seçim startını vereceğiz.

 

İYİ Belediyecilik vizyonu ile tüm belediyelerimizde huzurlu, güvenli ve konforlu, zaman kaybına, çevre ve gürültü kirliliğine neden olmayan, artan taleple baş edebilen, değişen şartlara teknolojinin imkânlarını kullanarak uyum sağlayan adil, kapsayıcı ve erişilebilir belediyelerle vatandaşlarımızı buluşturmak için var gücümüzle çalışacağız.

 

Tüm engellere, iftiralara, dedikodulara rağmen İYİ Parti olarak, Türkiye’yi Demokratik Millî Yükselişine mutlaka kavuşturacağız. Rotamız net, pusulamız millet” diye konuştu.

Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 

                                                                          

 

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ’DE, ADNAN, ATEŞOĞLU, DÖNEMİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız