HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Aralık 2023 Perşembe Saat: 15:18

CAMİ HIRSIZI ENSELENDİ

Ordu’da dört camide hırsızlık yapan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Ordu’nun Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mahallesinde bulunan (2) ayrı camide, Ordu-Ünye Yüceler Mahallesinde bulunan (1) camide ve Giresun/Bulancak ilçesinde b
CAMİ HIRSIZI ENSELENDİ



Ordu’da dört camide hırsızlık yapan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Ordu’nun Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mahallesinde bulunan (2) ayrı camide, Ordu-Ünye Yüceler Mahallesinde bulunan (1) camide ve Giresun/Bulancak ilçesinde bulunan (1) camide meydana gelen toplam (4 ) hırsızlık olayı şüphelisi M.Y. (33/E) Ordu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi Gülyalı İlçesi Turnasuyu Mahallesinde 06 Aralık 2023 günü iki ayrı camiden (500) TL para çalınması ve yardım kutusunun kırılmak suretiyle zarar verilmesi olayları ile ilgili yapılan ihbar sonucu, meydana gelen faili meçhul olayların aydınlatılması maksadıyla İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip kuruldu. Asayiş Unsurları ve JASAT (Jandarma Dedektifleri) ekipleri tarafından yürütülen titiz çalışmalar sonucu faili meçhul olayların şüphelisi M.Y. (33/E) 07 Aralık 2023 günü yakayı ele verdi.

Yapılan araştırma sonucunda, Gülyalı İlçesinde iki ayrı camide meydana gelen hırsızlık olayının yanı sıra, adı geçen şüpheli şahsın Ordu/Ünye Yüceler Mahallesinde bulunan (1) camiden ve Giresun/Bulancak ilçesinde bulunan (1) camiden de hırsızlık yaptığı tespit edildi” denildi.

Bu arada Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda olay ile ilgili adli tahkikat başlatılmış ve şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alındı. Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU

Anahtar Kelimeler : CAMİ, HIRSIZI, ENSELENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız