HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Aralık 2023 Cuma Saat: 12:18

OBB, ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştür
OBB, ASFALTTA HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun il olan Ordu’da asfalt seferberliği sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen çalışmalarda, yollar standardı yüksek, konforlu bir yapıya dönüştürülüyor.

 Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor.  Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhları, standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor. Bu kapsamda Perşembe ilçesinde grup yolu olarak kullanılan, Bolatlı ,Uzundüz İstanbulboğazı Mahallelerinde altyapı çalışmaları tamamlanan yol ağında 2,8 km’lik asfalt çalışması başladı.

2,8 KM’LİK ÇALIŞMA SON AŞAMADA

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Perşembe ilçesine bağlı Bolatlı ,Uzundüz İstanbulboğazı Mahallelerine ulaşım sağlayan 2,8 km’lik yolda başlattığı asfalt çalışmasında şuana kadar 2,5 km’lik bölümü tamamladı. Geriye kalan 300 metrelik kısım ise bugün bitirilmesi hedefleniyor.

PERŞEMBE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA SAYIM TANDOĞAN’DAN TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden Perşembe Belediye Başkanı Mustafa Sayım Tandoğan, “54 Mahallesi ile sakin şehir Perşembe’de sürdürülen yol çalışmaları bizler kadar ilçe sakinlerimizi de mutlu ediyor. Şuan ilçemizin her bir noktasında gerek bizim kendi ekiplerimiz gerekse de Büyükşehir Belediyemiz ekiplerimiz gece-gündüz çalışma yürütüyor. Ben öncelikle bizlere verdiği büyük destek ve önem için Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine çok teşekkür ediyorum”

YOL HASRETİ BİTTİ

Yapılan çalışma nedeniyle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür eden İstanbulboğazı Mahalle Muhtarı Mehmet Baş, Uzun yıllardır hayalini kurduğumuz asfalt çalışması bugün itibariyle gerçekleşti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz, dedi.

Mahalle muhtarı Mehmet Baş, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

“Uzun yıllardır bir hayalimiz vardı. Bu yolun asfalt olması konusunda büyük çabalar gösterdik. Ancak bir türlü yapılmadı. Bu konuyu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr.Mehmet Hilmi Güler’e anlattık. Yapılması için talimat verdi. Ekipler bugün çalışmalara başladılar ve hayalimizi gerçekleştirdiler. Allah onlardan razı olsun. Yılların sorunu bir talimat ile çözüme kavuştu. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : OBB, ASFALTTA, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız