HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Aralık 2023 Cuma Saat: 13:44

TEPE, START VERDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Tepe, saha çalışmalarına start verdi. Aday adayı olduğu partisi CHP’nin en az oy aldığı mahallelerden biri olan Alisayvan mahallesinden saha çalışmalarını başlaya

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Tepe, saha çalışmalarına start verdi. Aday adayı olduğu partisi CHP’nin en az oy aldığı mahallelerden biri olan Alisayvan mahallesinden saha çalışmalarını başlayan Ulaş Tepe, en ücra coğrafyalara giderek seçmenle buluşmaya başladı.

TEPE’YE YOĞUN İLGİ

Alisayvan ve çevre mahallerde ziyaretler gerçekleştiren Ulaş Tepe’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Bir başarı öyküsüne hayat vermek için çıktığımız büyük Altınordu yürüyüşümüze partimizin en az oy aldığı en küçük mahallelerimizden biri olan Alisayvan’dan başladık diyen Tepe, “Hangi kapıya varsak kendimizi tanıtma ihtiyacı dahi duymadan bizi evlâdı görüp bağrına basan halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Her geçen gün artan kararlılıkla bu inanca herkesi ortak ederek 92 mahallemizle bütünleşecek ve 31 Mart’ta Altınordu’ya baharı getireceğiz. Yeni bir başlangıç için geliyoruz” dedi.

ANAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Bu arada minik adaşı Ulaş ve arkadaşlarını kreşte ziyaret eden Altınordu Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Tepe,Kardeşlerimle vakit geçirmek, gündelik koşturmalarımızın içerisinde soluklanmak ve enerjimizi toparlamak için bizlere büyük bir motivasyon sağlıyor. Bugün Kelebek Orman Anaokulu’nu bir vesileyle ziyaret ettik. Burada eğitim gören Mehmet Ulaş kardeşim, adaş bir belediye başkanı olduğuna inanmıyormuş. “Başkanım, Ulaş’ı ikna etmeye gelir misiniz?” dediler. Seve seve geldik. Adaşımla ve arkadaşlarıyla tanıştık. Her biri pırlanta gibi, sevgi ve mutluluk kaynağı. Yolları ve bahtları açık olsun.

Büyük Altınordu ailesinin her bir küçük ferdinin Ulaş abisi olarak çocuklara ve gençlere yönelik çağdaş projeleri uygulamaya koyacağız ve Altınordu’da yaşamanın ayrıcalığını herkese hissettireceğiz” diye konuştu. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

Anahtar Kelimeler : TEPE, START, VERDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız