HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 13:26

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi 4.5 yıllık süre zarfında Fatsa’da hayata geçirdiği yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getiriyor.  Altyapıdan üstyapıya kadar birçok çalışmanın gerçekleştirildiği ilçe modern şehir kimliğine kavuştu. YAY
“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa Belediyesi 4.5 yıllık süre zarfında Fatsa’da hayata geçirdiği yatırımlarla ilçeyi cazibe merkezi haline getiriyor. 

Altyapıdan üstyapıya kadar birçok çalışmanın gerçekleştirildiği ilçe modern şehir kimliğine kavuştu.

YAYALAR İÇİN SOKAK VE CADDELERE KALDIRIM ÇALIŞMASI 

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın göreve geldiği günden bu yana geçen 4.5 yıllık süre zarfında sokak ve caddelere yaptığı çalışmalar vatandaşlar tarafından da büyük takdir topladı. Yayaların güvenli ulaşımı içinde çalışan Fatsa Belediyesi 105 bin m² baskı beton kaldırım ve 14 bin m² begonit taş çalışması gerçekleştirdi.

“BİZİM SEVDAMIZ DAHA YAŞANILABİLİR BIR FATSA”

Şehir genelinde yaptıkları çalışmalara ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan Kibar; “Bizim sevdamız Fatsa. Bizim derdimiz Fatsa. Derdimiz Fatsa’ya hizmet etmek. Fatsa’ya ve hemşehrilerimize en güzel imkânları sağlamak. Her anlamda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hem kültürel faaliyetlerimiz hem de altyapı ve üst yapıya yönelik imar çalışmalarımız kesintisiz bir tempoda ilerliyor. Toplamda 105 bin m² baskı beton ve 14 bin m² begonit taş çalışması gerçekleştirerek, Fatsa'mızın birçok noktasında modernizasyon ve estetik dokunuşlar yaptık. Şehrimizdeki bu yeniliklerle, sokaklarımız daha kullanışlı, göz alıcı ve güvenli bir hale geldi. Siz değerli hemşehrilerimizin desteği ve katkılarıyla, şehrimizi daha yaşanabilir ve çağdaş bir yer haline getirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz. Şehrimizi güzelleştirmek, sizin için daha iyi bir yaşam standartı oluşturmak için buradayız. Daha güzel bir Fatsa için var gücümüzle hizmet sunmaya devam ediyoruz. Dün olduğu gibi yarın da Fatsa için varımızı yoğumuzu ortaya koymaya devam edeceğiz inşallah” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “VAR, GÜCÜMÜZLE, ÇALIŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız