HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 13:40

KÖY YAŞAM MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü aracılığıyla, köylerdeki yaşam kalitesinin artması, vatandaşların daha aktif hayat sürmeleri, köydeki anıların yaşaması ve köy okullarının canlanmas
KÖY YAŞAM MERKEZİ FAALİYETE GEÇTİ

Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü aracılığıyla, köylerdeki yaşam kalitesinin artması, vatandaşların daha aktif hayat sürmeleri, köydeki anıların yaşaması ve köy okullarının canlanması adına başlattığı proje ile Fatsa Yusuflu mahallesinde tadilat edilen Köy Yaşam Merkezi açılarak hizmete girdi. 

Programa Fatsa Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

KURSLAR AÇILACAK 

Programın açılış konuşmasını Yusuflu Muhtarı Hacıbey Narinlik gerçekleştirdi.

53 ESKİ KÖY OKULU ONARILDI

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise yaptığı konuşmada köy okullarının tekrar açıldıkça hayallerinin ve anılarının canlandığını belirterek, "Yusuflu mahallemizde Köy Yaşam Merkezi olarak faaliyete geçecek olan bu güzel tesisin açılışına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bugün aramızda bulunan birçok büyüğümüzün geçmişinde çok önemli hatıraları olan bu eski köy okulumuzun bugün köy yaşam merkezine dönüşmüş olması gerçekten mahallelerimizin geleceğine yönelik en önemli adımlardan bir tanesi. Bir taraftan buradaki anılar, hatıralar canlanır ve yaşatılır iken diğer taraftan birçok eğitim noktasında sağlık kurumlarımızın, eğitim kurumlarımızın, Halk Eğitim Merkezimizin, İlçe Tarım Müdürlüklerimizin birçok eğitimleri burada verilecektir. Görev süremiz içerisinde biz de birçok kez düğünde, cenazede yapılan hizmetlerde sizlerle bir araya gelmeye çalıştık. 4.5 yıllık görev süremiz içerisinde muhtarımız bizden ne talep ettiyse devletimizin imkânlarıyla var gücümüzle gayret edip sizlerin hizmetine sunmaya çalıştık. Ben öncelikle bu zamana kadar gelmiş olduğumuz mahalle ziyaretlerimizi her birinde bizi sıcakkanlı karşılamanızdan, her geldiğimizde kendi köyümüzde kendi mahallemize hissetmemizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Sayın Kaymakamımızın öncülüğünde gerçekten tüm kurumlarımız şehrimizde koordineli bir şekilde devletimizin her bir imkânını vatandaşlarına sunmak üzere gayretli çalışmalar içerisindeler. Sizlerin nezdinde de Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerimi şükranlarımı iletiyor, bu güzel pazar gününde böyle güzel bir karşılama ile bizleri karşıladığınız için tekrar sizlere teşekkür ediyor, Köy Yaşam Merkezimizin mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : KÖY, YAŞAM, MERKEZİ, FAALİYETE, GEÇTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız