HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Aralık 2023 Salı Saat: 13:03

KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Bu kapsamda KOM Şube Müdürlüğü Ünye Büro Amirliği görevlilerince 5607 SKM (Cep telefonu kaçakçılığı) kapsamında Ünye
KAÇAKÇILARA GEÇİT YOK

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri kaçakçılara göz açtırmıyor. Bu kapsamda KOM Şube Müdürlüğü Ünye Büro Amirliği görevlilerince 5607 SKM (Cep telefonu kaçakçılığı) kapsamında Ünye ilçesinde 1 ikamette ve şüphelinin kargo paketinde yapılan aramada; 6 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, 12 adet kaçak adaptör, 12 adet kaçak usb kablo ele geçirdi.

R.U (38) isimli şahıs hakkında 5607 SKM kapsamında adli tahkikata yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet (Cinsel ürün kaçakçılığı) suçundan yürütülen planlı/projeli çalışma kapsamında ise Ordu ilinde 24 adres, Giresun ilinde 1 adres olmak üzere toplamda 25 adreste 23 şüpheliye yönelik yapılan aramalarda; 2686 adet kaçak cinsel içerikli ürün, 2320 adet kaçak elektronik emtia, 47.000 adet bandrolsüz boş makaron, 1980 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 179 adet puro, 7 adet elektronik sigara, 16 şişe mükerrer bandrollü içki, 65 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.

        Şüphelilerden; H.A (33), A.A (29), Ö.Ö (43) Mevcutlu olarak gün içinde adliyeye sevk edilirken, 21 şüpheli şahıs İSE ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Bu arada Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı ile mücadele kapsamında da Altınordu İlçesinde bir araçta yaptığı aramalarda; 125 kg açık kıyılmış tütün ele geçirdi.

          Konu ile ilgili yakalanan 1 şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kanuna Muhalefet Suçundan Adli işlem yapıldı.

 

 

Anahtar Kelimeler : KAÇAKÇILARA, GEÇİT, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız