HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Aralık 2023 Perşembe Saat: 12:29

FATSA VE PERŞEMBE’DE YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi, halkın kaliteli ve sağlıklı içme suyuna erişiminin sağlanması adına içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Fatsa ve Perşembe ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren ekipler, çalı
FATSA VE PERŞEMBE’DE YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi, halkın kaliteli ve sağlıklı içme suyuna erişiminin sağlanması adına içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Fatsa ve Perşembe ilçelerinde altyapı çalışmalarını sürdüren ekipler, çalışmalarda son aşamaya geldi.

PERŞEMBE VE FATSA’DA YOĞUN ÇALIŞMA SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda Perşembe ve Fatsa ilçelerinde başlatılan altyapı, kanalizasyon ve içme suyu yatırımları ekiplerin yoğun mesaileri ile devam ediyor. OSKİ ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Perşembe İlçesi Kacalı Mahallesi’nde 720 metre içme suyu ve 720 metre kanalizasyon hattı çalışması tamamlandı. Proje kapsamında geriye kalan 240 metre içme suyu ve 180 metre kanalizasyon hattı çalışmasının ise kısa süre içinde bitirilmesi için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Bunun haricinde Fatsa Dolunay Mahallesinde yapılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Dolunay Mahallesinde 4 bin metre içme suyu hattı ve 1. 380 metre kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamlayan ekipler yapılan bu hizmetin devreye alınması için son kontrolleri yapıyor.

FATSA İLÇESİ KURTULUŞ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesinde yapımı devam eden altyapı çalışmaları ise son aşamaya geldi. OSKİ ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda Kurtuluş Mahallesinde, 2 bin 700 metre içme suyu hattını ve 1.300 metre kanalizasyon hattı çalışmalarını tamamladı. Geriye kalan 1.000 metrelik içme suyu çalışması için ekipler yoğun mesai yürütüyor.

Anahtar Kelimeler : FATSA, VE, PERŞEMBE’DE, YOĞUN, TEMPO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız