HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2023 Cuma Saat: 10:37

“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

İçişleri Bakanı   Ali Yerlikaya, Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Süper Lig müsabakasının bitmesinin ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’e yönelik yaptığı açıklamada, ”Şiddetin her türlüsüne karşıy
“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

İçişleri Bakanı   Ali Yerlikaya, Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan Süper Lig müsabakasının bitmesinin ardından saldırıya uğrayan Halil Umut Meler’e yönelik yaptığı açıklamada, ”Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.

Yaşanan olaylardan büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Bakan Yerlikaya, “Bizler için, ülkemiz için, futbol camiamız için gerçekten büyük bir üzüntüydü. Şiddetin her türlüsünü kınadığımızı biliyorsunuz. Halil Umut Meler’e maçtan sonra yapılan o şiddet hepimizin tepkisini çekti. Şiddetle kınıyorum.” Diyen de oldu.

Temennimiz sporda şiddetin hiçbir şekilde Olmamasıdır diyen Bakan Yerlikaya daha sonra şunları kaydetti:

 Aziz milletim ile birlikte temennimiz bir daha sporda hiçbir şekilde şiddetin olmamasıdır. Biz bu sporu neden yapıyoruz arkadaşlar? Her zaman sadece hamaset olduğu için mi söylüyoruz sporun ‘birlik, beraberlik, kardeşlik’ olduğunu. Spordaki rekabeti neden arzu ediyoruz? Fair-play’i neden söylüyoruz? Bir karar hoşumuza gitmediği zaman başka bir şeye mi dönüşmemiz gerekiyor? Ailecek izlediğimiz dünyanın en popüler sporunda böyle anları görmeyi hak ediyor muyuz? Hak etmiyoruz, tekrar kınıyorum.

 Başta futbol olmak üzere tüm spor dallarında biz birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi, sevgimizi en güzel şekilde yansıtabileceğimiz şekilde bu müsabakaları yapalım. Sonuç bizim istediğimiz şekilde olduğu zamanda da olmadığı zamanda da bu işi olgunlukla, bu işi keyifle bahsedebilir hale geldiğimiz zaman sporda arzu ettiğimiz tablonun bu olduğunu hep birlikte göreceğiz. Bunu yakalamak istiyoruz, bunu el birliğiyle yakalamak istiyoruz. Bir daha da dün gece yaşanan gibi bir sonucu, bizlerin yüzünü kızartan ve mahcup eden bir tabloyu yaşamak istemiyoruz.”

 

 

Anahtar Kelimeler : “ŞİDDETİN, HER, TÜRLÜSÜNE, KARŞIYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız