HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:52

ŞANLITÜRK, ORDU'NUN SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLI

MHP Ordu Milletvekil Naci Şanlıtürk sahada ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisinde yürüttüğü çalışmalar ve gösterdiği etkileyici performans ile göz doldurmaya, vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.   Milletveki
ŞANLITÜRK, ORDU'NUN SORUNLARINI ÇÖZMEYE KARARLI

MHP Ordu Milletvekil Naci Şanlıtürk sahada ve aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yürüttüğü çalışmalar ve gösterdiği etkileyici performans ile göz doldurmaya, vatandaşların gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

 

Milletvekilliği süresinde 7. ayını geride bırakmaya hazırlanan MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, bu süre boyunca şehrine ve hemşehrilerine verdiği ''Memleketimin evladı olarak memleketime hizmet yolunda gece-gündüz ayırt etmeksizin çalışacağım'' sözünü yerine getirdi.

 

2024 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görevli olmadığı Bakanlıkların bütçe görüşmesine dahi katılarak Ordu'nun gelişimi için mücadele eden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un cevaplaması istemiyle sorular sormuştu.

 

BAKAN GÖKTAŞ: ORDU’YA GÜNDÜZ YAŞAM MERKEZİ VE YATILI ERKEK ENGELLİ BAKIM MERKEZİ KURULACAK

 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın cevaplaması istemiyle ''Ordu'da engellilerimiz için ‘’Gündüz Bakımevi'' ihtiyacı vardır. Engelli erkek vatandaşlarımız için ‘’Erkek Engelli Bakım Merkezi’’ ihtiyacı vardır demişti. Bu taleplere yanıt veren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş şu ifadeleri kullandı: Ordu İlinde gündüz yaşam merkezi yapılacak bina ve arsa işi için belediye ile görüşmeler devam etmektedir. Yatılı erkek engelli bakım merkezi yapmak üzere arsa arayışı devam etmekte olup; uygun arsa bulunduğunda yatırım programına alınacaktır’’.

 

ŞANLITÜRK, ORDU EK ADALET BİNASINI DA SORMUŞTU

 

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2024 Yılı Plan ve Bütçe Komisyonu’nda Ordu Adliyesi’nin ek bir binaya ihtiyacı olduğunu da söyleyerek bu problemin bir an önce çözülmesi gerektiğini vurgulamıştı.

 

BAKAN TUNÇ: ORDU EK ADALET BİNASI İÇİN PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞLANACAK

 

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP Milletvekili Şanlıtürk’ün bu talebini şu sözlerle yanıtladı: ''Ordu Ek Adalet Binası Bakanlığımız 2024 yılı yatırım programında etüt-proje karakteristiğinde teklif edilmiştir. 16 bin 2 metrekare kapalı kullanım alanına sahip ihtiyaç programı hazırlanmıştır. Söz konusu proje Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından Bakanlığımız 2024 Yılı Yatırım Programına alındığında proje çalışmalarına başlanılacaktır’’ dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, ORDUNUN, SORUNLARINI, ÇÖZMEYE, KARARLI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız