HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
SON DAKİKA HABERLER
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
16 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 15:16
ŞANLITÜRK, BU KEZ DE OSB'Yİ GÜNDEME GETİRDİ
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçe görüşmesinde söz alarak Ordu ile ilgili önemli konulara değindi.
Ordu Organize Sanayi Bölgesin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bütçe görüşmesinde söz alarak Ordu ile ilgili önemli konulara değindi.
Ordu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki SGK işçi-işveren desteği ve Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kamulaştırma çalışmaları ile ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan destek istedi.
BAKAN KACIR ORDU İÇİN MÜJDE AÇIKLADI
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır önümüzdeki zaman diliminde hayata geçirilecek olan ''Bölgesel Kalkınma Hamlesi'' programı ile hem Ordu Organize Sanayi Bölgesi hem de Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımcılara ciddi manada teşvik verileceğini müjdeledi.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?