HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 12:03

OAL’DE, “BEN SANA İNANIYORUM, BAŞARACAKSIN” ETKİNLİKLERİ

Ordu Anadolu Lisesi (OAL) düzenlediği etkinliklerle örnek olmaya devam ediyor. Öğrencileri her alanda motive edecek projelere başarıyla imza atan Ordu Anadolu Lisesi bu kez de öğrenci velilerine rotayı çevirdi. Velilerin birbirleriyle tanışm
OAL’DE, “BEN SANA İNANIYORUM, BAŞARACAKSIN” ETKİNLİKLERİ

Ordu Anadolu Lisesi (OAL) düzenlediği etkinliklerle örnek olmaya devam ediyor. Öğrencileri her alanda motive edecek projelere başarıyla imza atan Ordu Anadolu Lisesi bu kez de öğrenci velilerine rotayı çevirdi.

Velilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşmalarının çok önemli olduğuna dikkat çeken OAL Müdürü Bilal Şahin; “Değerli velilerimizle bir yola çıktık. Başarı için fedakârlık, özveri, samimiyet gerektiğinin bilincinde 9/C sınıfı öğrencilerimizin 4 yıl boyunca yol yürüyeceği ailelerimizin de birbirlerini yakinen tanımaları için bir araya geliyoruz.

Bu yol uzun yol yorgunluğu mutlaka olacaktır işte o anda "BEN SANA İNANIYORUM BAŞARACAKSIN" diyecek gençlerimizin annelerine duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum.

Bu güzel organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen Tülin hocamız başta olmak üzere sınıf temsilcimiz Yeşim hanıma şube annelerimize tekrar teşekkür ediyor çıktıkları yolda başarılar ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Ben sana inanıyorum, başaracaksın sloganının yalnız velilere yönelik olmadığını ve bunu öğrencilerle birlikte hayata geçirdiklerini de belirten Müdür Şahin, şöyle devam etti; “11/E Şubemizle Pınar hocamızın organizasyonuyla çok keyifli bir akşam geçirdik.

Gençlerimizin bir araya gelerek samimiyet içeren sohbetleri ilerleyen süreçte yorulmaya başladıklarında "sana inanıyorum vazgeçme başaracaksın" diyecek bir arkadaş bulmalarına vesile olacaktır.

Bu güzel geceyi hazırlayan Pınar hanıma katılım sağlayan müdür yardımcısı Abdullah beye ve rehber öğretmenimiz Şinasi beye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öğrencilerin güvenliği konusunda okul içerisinde her türlü tedbirlerin alındığına da dikkat çeken Müdür Şahin’den bir teşekkür de İl Milli Eğitim Müdürlüğüne geldi.

Şahin, güvenlik konusunda da; “Okulumuzun merdiven boşlukları öğrencilerimizin olumsuz bir durumla karşılaşmamaları için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından filelerle güvenli hale getirildi.

Başta Sayın Müdürümüz olmak üzere emeği geçen herkese Anadolu Lisesi Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız