HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 12:09

FATSA’DA BİRLİK BERABERLİK BULUŞMASI

Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve Yerli Malı Haftası münasebetiyle Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve sivil toplum kurulu temsilcilerinin katılımlarıyla kahvaltı
FATSA’DA BİRLİK BERABERLİK BULUŞMASI

Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından birlik, beraberlik ve Yerli Malı Haftası münasebetiyle Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve sivil toplum kurulu temsilcilerinin katılımlarıyla kahvaltı programı düzenlendi.

 Programın selamlama konuşmasını yapan Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ertan Tepe kahvaltı programına katılan herkese teşekkür etti. Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise, “Daha önce düğünlerde, bayramlarda cenazelerde yaz şenliklerde Buharı mahallesinde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Son 4.5 yıllık süreçte Mahalle Muhtarımızın da gayretleriyle Buharı mahallemizde birçok kamu hizmetini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bazen köylere giderken eksik kalan çalışmalar var mı diye düşünüyorduk ama Buharı’ya gelirken gerçekten başımız dik geldik. Bundan sonrada birçok hizmeti farklı kurumlarımızın da iştiraki ile vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Buharı’ya en önemli hizmetin ben bu Köy Yaşam Merkezi olduğuna inanıyorum. Birçok büyüğümüzün önemli yerde görev yapan birçok kişinin hatırasının olduğu bu eski okulu tekrar canlandırmak boynumuzun borcuydu. Devletimizin, Derneğimizin ve Muhtarımızın sağlamış olduğu desteklerle bu nezih mekan çok güzel bir yer oldu. Yazın burada şenlikler olacak. Hem birlik beraberliğin sağlanması hem de geçmişimizden gelen örf adetimizin çocuklarımıza aktarılması bu şenlikler ve bu buluşmalar çok kıymetlidir. Rabbim ağzımızın tadını bozmasın.” dedi.

  Kaymakam Avni Kula’da birlik ve beraberliğin sağlanması açısından bu tür buluşmaların çok önemli olduğunu ve devamının sağlanması konusunda her zaman bir araya gelmekten mutlu olacağını ifade ederek Buharalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne organizasyondan dolayı teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, BİRLİK, BERABERLİK, BULUŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız