HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 15:14

ŞANLITÜRK, SAĞLIĞA DA NEŞTER VURDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Mecliste ki bütçe görüşmelerinde, Ordu’da tek olan Plastik Cerrahi, Nefroloji, Perinatoloji, Romatoloji ve Gastroenteroloji branşlarının 760 binlik nüfusumuza yetmediğini 
ŞANLITÜRK, SAĞLIĞA DA NEŞTER VURDU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Mecliste ki bütçe görüşmelerinde, Ordu’da tek olan Plastik Cerrahi, Nefroloji, Perinatoloji, Romatoloji ve Gastroenteroloji branşlarının 760 binlik nüfusumuza yetmediğini  ve bu branşlarda şehrimize doktor ataması yapılması gerektiğini söyledi.


Milletvekili Şanlıtürk, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “2024 Yılı Bütçe Görüşmelerine devam ettiğimiz Gazi Meclisimizde Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşların bütçesinde söz alarak Ordumuzun sağlıktaki ihtiyaçlarını dile getirdik” dedi.


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya seslenen Şanlıtürk; “Ordu ilimizde tek olan Plastik Cerrahi, Nefroloji, Perinatoloji, Romatoloji ve Gastroenteroloji branşlarının 760 binlik nüfusumuza yetmediğini  ve bu branşlarda şehrimize doktor ataması yapılması gerektiğini söyledik.

Kabadüz, Çamaş ve İkizce başta olmak üzere sağlık hizmetinin yetersiz kaldığı ve en yakın hastaneye de en az bir saat uzaklıkta olan ilçelerimiz için hastane planlaması olup olmadığını sorduk.

Yapımı devam eden Ordu Şehir Hastanesi ilimizin doğu ucunda olduğundan ve aynı zamanda şehir içindeki hastanelerin fiziki durumu düşünüldüğünde il merkezinde ikinci bir hastane planlaması yapılmasının önemini vurguladık” diye konuştu.

 

Bakan Koca’dan destek sözü alan Şanlıtürk, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya Ordu’ya vermiş ve bundan sonra verecek olduğu desteklerden dolayı da teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, SAĞLIĞA, DA, NEŞTER, VURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız