HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 15:20

YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

  Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Bayramlı-Cumhuriyet köy Mahallesi yolunda asfalt çalışmaları yürütüyor.  Toplam uzunluğu 10 km olan yolun 7 km’lik kısmında çalışmalarını tamamlayan ekipler, Çambaşı Yaylası’n
YOL SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Bayramlı-Cumhuriyet köy Mahallesi yolunda asfalt çalışmaları yürütüyor.  Toplam uzunluğu 10 km olan yolun 7 km’lik kısmında çalışmalarını tamamlayan ekipler, Çambaşı Yaylası’na en kısa ulaşım yolu olarak bilinen güzergahı konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da 2100 km yolu asfalt ve betonla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, planlanan program çerçevesinde yol yatırımlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

 

TOPLAM UZUNLUĞU 10 KM

Toplam uzunluğu 10 km olan yolun 7 km’sinde çalışmaları tamamlayan ekipler, Çambaşı Yaylası’na en kısa sürede ulaşım sağlayan ve Sağırlı, Ataköy, Bayramlı, Cumhuriyet köy ve Yokuşdibi Mahallelerine hitap eden yolda konforu artırıyor.

 

“BÜYÜKŞEHİR BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ”

 

Yapılan çalışmalar vatandaşların da yüzünü güldürdü. Yıllardır bu çalışmayı özlemle beklediklerini ifade eden vatandaşlar, “Yapılan çalışmalar dolayısıyla Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz. Çamur ve tozdan ulaşım sağlayamadığımız, araçlarımızın zarar gördüğü bu yolumuzda bu yatırımları görmek bizleri çok memnun etti. Büyükşehir büyüklüğünü gösterdi. Allah başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : YOL, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız