HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Aralık 2023 Salı Saat: 12:39

BAŞVURULAR BAŞLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel KOSGEB tarafından Yeşil Sanayi Destek Programı için başvuruların başladığını duyurdu. Başkan Karlıbel konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, 250 mil
BAŞVURULAR BAŞLADI

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Levent Karlıbel KOSGEB tarafından "Yeşil Sanayi Destek Programı" için başvuruların başladığını duyurdu.

Başkan Karlıbel konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada, 250 milyon dolarlık bütçeyle ve 2 teklif çağrısıyla çıkılan destekle sanayi KOBİ'lerine destek verilecek. Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi Proje Teklif Çağrısı ile işletmelerin çatı üstü ve sanayi tesisi içerisindeki birleşik güneş enerjisi yatırımlarına 14 milyon liraya kadar %60 destek verilecektir. Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi Proje Teklif Çağrısı ile de enerji verimliliği, su verimliliği, ham madde verimliliği, sürdürülebilir ve iklime dayanıklı atık geri dönüşümü, endüstriyel ortak yaşam ve döngüsel ekonomi konu başlıklarında hazırlayacakları projelere 4 milyon liraya kadar %70 destek verilecektir. Yeşil Sanayi Destek Programından faydalanmak isteyen üyelerimiz odamız ve KOSGEB il müdürlüğü ile iletişime geçebilirler. İfadelerine yer verdi.

 

 

Anahtar Kelimeler : BAŞVURULAR, BAŞLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız