HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Aralık 2023 Salı Saat: 14:30

YATIRIMLAR BİR BİR TAMAMLANIYOR

Fatsa Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan projeleri kapsamında ilçeye yaptırdığı spor yatırımlarından biri olan 500 kişi kapasiteli bir adet sentetik çim sahanın çim serim işlemi tamamlanırken tribün
YATIRIMLAR BİR BİR TAMAMLANIYOR

Fatsa Belediyesi’nin Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle hazırlanan projeleri kapsamında ilçeye yaptırdığı spor yatırımlarından biri olan 500 kişi kapasiteli bir adet sentetik çim sahanın çim serim işlemi tamamlanırken tribün ve soyunma odalarının yapımı devam ediyor. 

Fatsa Belediyesinin, gençleri sportif faaliyetlerle buluşturmak amacıyla inşasına başladığı spor tesislerinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Gençlere spor bilincini oluşturabilmek ve sportif faaliyetlerden vatandaşların daha fazla istifade etmelerini sağlamak için hazırlanan spor tesislerinin büyük bir bölümü hizmete girmeye başlarken kalanlarında ise son rötuşlar yapılıyor.

“GENÇLERİN SPORTİF VE SOSYAL YAŞANTISINA DOKUNUYORUZ”

Geleceğin Türkiye’sine yön verecek olan gençlere yönelik yatırımlara ağırlık verdiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediye olarak birçok hizmetle çocukların ve gençlerin eğitiminden, sportif ve sosyal yaşantılarına dokunduklarını ifade etti.

“SPOR YATIRIMLARIYLA GENÇLERİN GELECEĞİNE YÖNELİK GÜÇLÜ ADIMLAR ATIYORUZ”

Spor yatırımları ile geleceğe güçlü adım attıklarını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerimizi önemsiyoruz. Genç bir nüfusa sahip olan şehrimizde yeni nesillerimizi spora yaptığımız yatırımlarla kazanıyoruz. Fatsa’mızda modern spor tesisleri inşa ederek, gençlerimize spor yapacakları alanlar kazandırıyoruz. Gençlik yatırımlarımız noktasında 8 tane halı saha, 9 tane basketbol sahası, 5 tane tenis kortu, 1 tane okçuluk kamp alanı, 1 tane kapalı yüzme havuzu, 1 tane gençlik merkezi ve 1 tane de 500 seyirci kapasiteli sentetik çim saha yapımına hızlı bir şekilde yapımına başladık ve çalışmalarımız süratle devam ediyor. Halı saha, basketbol sahası ve tenis kortları yaz ayına kadar faaliyete girecek. Kapalı yüzme havuzu ve 500 kapasiteli sentetik çim saha yıl sonuna bitmiş olacak. Gençlik Merkezimiz de, önümüzde ki yaza kadar tamamlanmış olacak. Gençlerimizin sosyal, sportif, kültürel ve sanatsal alanlara yönlendirilmesi konusunda azami gayret gösteriyoruz. “dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YATIRIMLAR, BİR, TAMAMLANIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız