HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 12:53

YALIKÖY, GÜZELLEŞİYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, göreve geldiği günden bu zamana kadar yaklaşık 4.5 yıllık sürede merkez, kırsal ayırt etmeden canla başla çalışarak hizmet götürdüklerini söyledi. Fatsa Belediyesi Yalıköy mahallesinde öze
YALIKÖY, GÜZELLEŞİYOR

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, göreve geldiği günden bu zamana kadar yaklaşık 4.5 yıllık sürede merkez, kırsal ayırt etmeden canla başla çalışarak hizmet götürdüklerini söyledi. Fatsa Belediyesi Yalıköy mahallesinde özellikle yol çalışmalarında önemli bir mesafe kaydetti. 

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yalıköy mahallesinde oyun parkından spor sahasına, sıcak asfalt yol yapım çalışmalarından menfez çalışmalarına çok güzel hizmetler yaptıklarını söyledi. 

“KIRSALIN EN ÜCRA KÖŞESİNDEN MERKEZE KADAR UZANAN ‘HİZMET’ YOLCULUĞUMUZ SÜRÜYOR”

İlçelerde ve kırsal mahallelerde sorunları yerinde tespit edip, şehrin her köşesine hizmet götürdüklerinin altını çizen Kibar, “Ekiplerimizle el ele gönül gönüle, kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar her bir köşesine alt ve üst yapı yatırımları yaptık. Merkez kırsal ayırt etmiyoruz. 4.5 yılda Yalıköy’e 2 kilometre beton yol çalışması, 1.5 kilometre sıcak asfalt çalışması, 1 adet basketbol sahası - voleybol sahası, 1 adet halı saha yaptık. 2022 yılında meydana gelen sel felaketinde hasar gören araç ve yaya köprüsü onarımını, aynı mevkide bulunan ve yine selden hasar gören yaya köprüsünün tamamen yenileme çalışması gerçekleştirdik. Düğün salonu restorasyon çalışması ve betonarme menfez çalışmasını tamamladık. Yalıköy İlkokulu oyun grubu yenileme çalışmasını tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YALIKÖY, GÜZELLEŞİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız