HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Aralık 2023 Perşembe Saat: 12:30

OLGUN ÖZCAN, KABADÜZ’E İDDİALI GELİYOR

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kabadüz Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Özcan’dan önemli projeler geldi. 21 yıldır AK Parti teşkilatının içerisinde yer alarak önemli tecrübeler kazanan ve Kabadüz’ün kalkınması
OLGUN ÖZCAN, KABADÜZ’E İDDİALI GELİYOR

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kabadüz Belediye Başkan Aday Adayı Olgun Özcan’dan önemli projeler geldi. 21 yıldır AK Parti teşkilatının içerisinde yer alarak önemli tecrübeler kazanan ve Kabadüz’ün kalkınması ve ilçeye istihdam sağlanması adına büyük adımlar atan İşadamı Olgun Özcan ilçenin makus talihini elinde ki projelerle aşacağını söyledi.

Kabadüz’ü bir sezonluk ilçe olmaktan kurtararak 12 ay yaşanabilir ilçe haline getireceğini ileri süren Olgun Özcan, yaptığı açıklamada; “Kabadüz ilçemiz gerek ilimiz gerekse bölgemiz de önemli bir konuma sahiptir. İlçemizin değerlerinden Çambaşı Yaylamızda keza aynı noktadadır. İlçemizi 12 ay ayakta tutabilmek için hazırladığımız özel ve önemli projeleri bir bir hayata geçirebilmek için Kabadüz’lü hemşerilerimden destek bekliyorum.

Dört mevsim 12 ay ilçemizin bütün sosyal, kültürel ve tarihsel değerlerinin tamamını tek tek ayağa kaldıracağız. Böylelikle ilçemiz yalnız yaylası ile yalnız kayağı ile değil bütün değerlerimiz üzerinden faal bir ilçe konumuna getirmeyi asli bir görev olarak benimseyip göreve talip olmak istiyorum.

Tarımdan hayvancılığa, kültürden turizme, eğitimden spora, yöresel değerlerimizden tarihe her alanda Kabadüz ilçemizin bugüne kadar saklı kalmış bütün değerlerini artık gün yüzüne çıkarma vaktinin geldiğini düşünüyoruz.

Bunun için yola revan oldum. Gençlerimiz için, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için, istihdam ve refah payımızın yükselmesi için 7/24 çalışarak hizmet edeceğimden kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın. Destekleriniz halinde bu güvenin boşa çıkmayacağını şimdiden söz veriyorum. Görev şahsıma tevdi edildiğinde ise projelerimi basınımız aracılığı kamuoyuna sunacağım” dedi.

Anahtar Kelimeler : OLGUN, ÖZCAN, KABADÜZ’E, İDDİALI, GELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız