HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 12:12

MİLLETVEKİLİ ŞANLITÜRK’TEN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB), kamulaştırma çalışmaları kapsamında 13 milyon ödeneğe kavuşurken, Sağlık Bakanlığı tarafından da Ordu’ya 30 hekim ataması yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanl
MİLLETVEKİLİ ŞANLITÜRK’TEN MÜJDE ÜZERİNE MÜJDE!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB), kamulaştırma çalışmaları kapsamında 13 milyon ödeneğe kavuşurken, Sağlık Bakanlığı tarafından da Ordu’ya 30 hekim ataması yapılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk’ten müjde üzerine müjde gelmeye devam ediyor. TBMM’de görüşülen bütçe görüşmelerinde zaman zaman söz alarak Ordu’nun sorunlarını ve öncelikli taleplerini ilgili bakanlıklara ileterek süreci takip eden Milletvekili Şanlıtürk’ten bu kez de iki önemli müjde daha geldi.

Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin kamulaştırma bedeli ödeneğinin hızlandırılması için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Sağlık Bakanlığı 114. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında da Ordu ili geneline 30 hekim atanması için katkıda bulunan Milletvekili Şanlıtürk, müjdeleri sosyal medya hesabında paylaşarak kamuoyuna duyurdu.

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk vekil seçildiği 14 Mayıs tarihinden bu yana deyim yerindeyse Ordu ve sorunlarıyla yatıp kalkıyor.

Ordu'nun çözüm bekleyen her problemini hem sahada hem toplantılarda hem de Meclis kürsüsünden açık yüreklilikle dile getiren MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk seçim döneminde kullandığı ''Başın Düşerse Dara Naci Şanlıtürk'ü Ara'' sloganını her an yerine getiriyor.

11 Aralık'ta başlayan 2024 Yılı Bütçe Görüşmelerinde hemen hemen her bakanlığın bütçe görüşmesinde söz alarak mutlaka Ordu'dan ve Ordulu hemşerilerinden bahseden MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk vatandaşların teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

ŞANLITÜRK: FATSA OSB’MİZ ÖDENEĞİNE KAVUŞTU

15 Aralık Günü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın bütçe görüşmelerinde söz alarak Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nin kamulaştırma çalışmalarının ivedilikle halledilip, ödeneğin bir an önce çıkmasını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'dan talep eden Milletvekili Şanlıtürk, hem Ordu'ya hem de Fatsa'ya bir müjde daha kazandırmış oldu.

Fatsa OSB Başkanı Tayfun Karataş'a gönderdiği bir yazıyla müjdeyi paylaşan Bakan Mehmet Fatih Kacır, Fatsa OSB için 13 milyon TL tahsisatın gerçekleştiğini duyurdu. Böylelikle Ordu'nun bir sorunu daha MHP'li Şanlıtürk'ün gayretleriyle çözüme kavuşturuldu.

Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada; “Fatsa Organize Sanayi Bölgesi için 15 Aralık Günü Gerçekleşen 2024 Yılı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bütçe Görüşmelerinde söz alarak Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır'dan, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi için devam eden kamulaştırma çalışmalarının hızlandırılması ve ödeneğin ivedilikle çıkmasını talep etmiştik.

Bugün müjdeli haberi aldık. Fatsa OSB’miz için 13 Milyon TL tahsisat gerçekleştirildi. Süreçte katkısı olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır olmak üzere Fatsa OSB'nin kıymetli başkanı Sayın Tayfun Karataş'a teşekkür ederim.

Şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için mesai kavramı gözetmeksizin her alanda çalışmayı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

ORDU’YA 30 HEKİM ATANACAK

Öte yandan Sağlık Bakanlığı 114. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurasında Ordu’ya 30 hekimin ataması yapılacağını da duyuran Milletvekili Şanlıtürk, açıklamasında; “Sağlık Bakanlığı 114. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası kapsamında Ordumuz için 30 adet hekim kadrosu açılmıştır.  Buna göre, Akkuş Devlet Hastanesi: 2 Hekim, Ordu Devlet Hastanesi: 3 Hekim, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 2 Hekim, Gürgentepe Devlet Hastanesi: 2 Hekim, İkizce Toplum Sağlığı Merkezi: 1 Hekim, Kumru Devlet Hastanesi: 3 Hekim, Mesudiye Devlet Hastanesi: 1 Hekim, Ulubey Devlet Hastanesi: 5 Hekim, Aybastı Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Acil Tıp), Akkuş Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Anesteziyoloji ve Reanimasyon), Gölköy Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Anesteziyoloji ve Reanimasyon), Gölköy Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları), Gölköy Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji), Gölköy Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon), Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi), Akkuş Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Kadın Hastalıkları ve Doğum), Gölköy Devlet Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Ortopedi ve Travmatoloji), Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi: 1 Uzman Hekim (Perinatoloji), Gürgentepe Devlet Hastanesi: 1 Hekim ataması yapılacaktır.

Şehrimizde bu kutsal görevi ifa edecek tüm hekimlerimize şimdiden başarılar diliyorum. Bu atamaların yapılmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya şükranlarımı sunuyorum.

Ordu'ya geldiği günden bu yana şehrimizin sağlık alanında gelişmesi adına büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dursun Tüzün ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız