HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Aralık 2023 Cuma Saat: 12:15

ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

  Fatsa Belediyesi, Fatsa’nın en köklü mahallelerinden olan Dumlupınar Mahallesinin 50 yıllık altyapı sorununu çözüme kavuşturdu. Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, internet altyapısı çalışmalarının ardından 3 km sıcak asfalt
ALTYAPI SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTU

 

Fatsa Belediyesi, Fatsa’nın en köklü mahallelerinden olan Dumlupınar Mahallesinin 50 yıllık altyapı sorununu çözüme kavuşturdu.

Kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, internet altyapısı çalışmalarının ardından 3 km sıcak asfalt, 4.000 m2 renkli baskı beton kaldırım çalışması, 8.000 m2 dekoratif begonit taş çalışması, yayalaştırma ve aydınlatma çalışmaları ile Dumlupınar Mahallesinin çehresini değiştirdi.

 Topaloğlu Caddesindeki uzun yıllardır süregelen altyapı sorunlarına bir son vermek ve caddeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak için Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Fatsa Belediyesi iş birliği ve koordinasyonunda yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Eskisinden daha sağlam ve nitelikli bir hale getirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını tamamlayıp 7.000 m2 begonit taş çalışması yaparak caddenin zeminini yeniden düzenledi ve muhteşem aydınlatma direkleri ekleyerek caddeyi ışıl ışıl aydınlattı.

ESNAFTA, MAHALLE SAKİNLERİ DE MEMNUN 

Gelişi güzel parklanmanın önüne  geçilerek, görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılmasıyla ara sokakların yeni görünümü halkın beğenisini kazandı.  Yeni haliyle araç parkının olmadığı geniş sokaklarda vatandaşlar artık daha huzurlu ve güven içerisinde yolda yürüyor. Vatandaşlar yapılan çalışma sonrası estetik görünüme ulaşan sokaklarda zaman zaman hatıra fotoğrafı çektiriyor. 

“TÜM ÇALIŞMALARI HALKIN MUTLULUĞU, REFAHI, HUZURU VE DAHA GÜZEL BİR FATSA İÇİN YAPIYORUZ”

Fatsa Belediyesi olarak tüm çalışmaları halkın mutluluğu, refahı, huzuru ve daha güzel bir Fatsa için yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Hassasiyetle takip ettiğimiz Topaloğlu Mevkiindeki çalışmalarımızı bütünüyle bitirdik. Bölgede doğal gaz çalışmalarımızı tamamladık. İçme suyu borularını yenileyerek eski beton büzleri çapı büyük olanlarla değiştirip kanalizasyon hattını güçlendirdik. Daha önce bölgede olmayan, aşırı yağmurlarda olası sel felaketine yol açabilecek tehlikenin önüne geçmek için yağmur suyu tahliye kanallarının eksikliğini giderdik. Eskisinden daha sağlam ve nitelikli bir hale getirdiğimiz altyapı çalışmalarından sonra üstyapı çalışmalarımızı tamamladık. Topaloğlu Caddesi’ne modern aydınlatma direkleri yaparak modern dekoratif begonit taşlarla birlikte bölgeyi şık bir görünüme kavuşturduk.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : ALTYAPI, SORUNU, ÇÖZÜME, KAVUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız