HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 10:23

EN GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASINA ÇAYBAŞI DAMGA VURDU

Çaybaşı’nın İmam Hatipli Öğrencileri Ordu’yu gururlandırdı! Ordu’da en güzel ezanı onlar okudu ve Çaybaşı İmam Hatip öğrencileri başardı. Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde eğitim gören lise ve ortaokul imam hatip öğrencileri m
EN GÜZEL EZAN OKUMA YARIŞMASINA ÇAYBAŞI DAMGA VURDU

Çaybaşı’nın İmam Hatipli Öğrencileri Ordu’yu gururlandırdı! Ordu’da en güzel ezanı onlar okudu ve Çaybaşı İmam Hatip öğrencileri başardı.

Ordu’nun Çaybaşı ilçesinde eğitim gören lise ve ortaokul imam hatip öğrencileri mesleki yarışmalar il finallerinde elde ettikleri başarılarla Ordu’yu bölgede temsil etme hakkı kazandılar. Genç Sada Kuranı Kerim Güzel okuma yarışması ve Genç Bilaller Ezan Güzel Okuma yarışmalarında Çaybaşı 3 il birinciliği, 1 il ikinciliği ile gurur vesilesi oldular. İşte detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları arasındaki yarışmalarda, Çaybaşı İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri zirveye damgasını vurdu.

Lise İmam Hatip Kategorisinde Genç Sada Kuranı Kerim okuma yarışmasında Salih Efe Çetinkaya Ordu il birinciliğini alırken Genç Bilaller Ezanı Güzel Okuma yarışmasında da Semih Çelik il birinciliği alarak Çaybaşı ilçesinin gururu oldular.

Ortaokul İmam Hatip kategorisinde de Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasında Ahmet Efe Düğü Ordu il birincisi oldu. Yine Genç Sada Kuranı Kerimi güzel okuma yarışmasında Muhammed Pınarbaşı Ordu il ikincisi olarak ilçenin gurur kaynağı oldular.

BAŞARI BELGELERİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN…

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Vargeloğlu başarıları öğrencileri tebrik ederken plaket takdiminde bulundu. Öğrenciler, başarı belgelerini Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi meslek dersi öğretmenleri Abdulkadir Yıldırım ile birlikte aldılar. Öğrencileri yarışmaya özveri ile hazırlayan öğretmenleri yeni hedefler ile yeni başarılara hazır olduklarını ifade etti.

BÖLGE YARIŞMALARINDA ORDU’YU TEMSİL EDECEKLER

Yarışmalarda il derecesi yapan Çaybaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokul öğrencileri hem ailelerinin hem öğretmenlerinin hem de ilçenin gururu olarak yeni başarılara imza atmak için çalışmalarına başladılar.

Çaybaşılı öğrenciler Mayıs 2024’te düzenlenecek olan Kuranı Kerimi güzel okuma ve Genç Sada Ezan Okuma Bölge yarışmalarında Ordu’yu temsil edecekler.

 

Anahtar Kelimeler : EN, GÜZEL, EZAN, OKUMA, YARIŞMASINA, ÇAYBAŞI, DAMGA, VURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız