HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Aralık 2023 Pazar Saat: 13:01

HAMARAT, “YENİ YILDA ORDUMUZ İVME KAZANACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat yeni yıl mesajında Türkiye’nin 21. yüzyılda liderlik rolüne vurgu yaparak, “2024 yılı ülkemiz için bir dönüm ve dönüşüm noktası olurken, Ordu ilimiz de yeni yılda ivme kazanarak daha da
HAMARAT, “YENİ YILDA ORDUMUZ İVME KAZANACAK”

AK Parti Ordu Milletvekili Av. Mustafa Hamarat yeni yıl mesajında Türkiye’nin 21. yüzyılda liderlik rolüne vurgu yaparak, “2024 yılı ülkemiz için bir dönüm ve dönüşüm noktası olurken, Ordu ilimiz de yeni yılda ivme kazanarak daha da güçlenecek. Ekonomik, sosyal, kültürel ve teknolojik başarılarla hem ülkemiz hem de ilimiz adından sıkça söz ettirecek” dedi.

2024 yılının aynı zamanda Türkiye Yüzyılı’nın temelini oluşturduğunu ifade eden Hamarat, “Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimini yaşadığımız 2023 yılında ülkemiz, önemli bir virajı geçerek hedeflediği yolda ilerleyişini sürdürüyor. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile AK Partimiz, 22 yıllık iktidar yolculuğunda her alanda yapılan atılımlar, yenilikler ve gelişmelerle ülkemizi oyun kuran konumuna getirmiştir. 2023 yılında Türkiye Cumhuriyeti’mizin kuruluşunun 100. Yılını gururla ve onurla kutladık. Mazlumların umudu, mağdurların sesi, kimsesizlerin kimsesi olan ülkemiz, birçok alanda uluslararası diyalog ve diplomasi odağı haline gelmiş, başta Rusya-Ukrayna savaşı, tahıl koridoru anlaşması, İsrail'in Gazze'de yaptığı katliamlarla ilgili duruşumuz, söylemlerimiz dünya kamuoyu tarafından dikkatle takip edilip, takdir edilmiştir.

Bu gelişmeler ve dönüşümlerle bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni yıldan daha da umutluyuz. Milletimizle birlikte çıktığımız hizmet yolculuğumuzu yine milletimizin talep ve önerileriyle şekillendirerek 2024 yılı Mart ayında gerçekleştireceğimiz Yerel seçimlerle belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere hem Ordu’muzu hem de Türkiye’mizi her alanda hedeflerine emin adımlarla ulaştırmaya gayret edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılının hemşehrilerime ve tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, barış, huzur, birlik ve beraberlik getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten kalbimle kutluyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler : HAMARAT, “YENİ, YILDA, ORDUMUZ, İVME, KAZANACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız