Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
- 14:10 İKİ İLE VERGİ DAİRESİ KURULDU
- 14:08 VALİ EROL, EL SANATLARI SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI
- 13:57 VALİ EROL, YUNUS EMRE’Yİ ANMA PROGRAMINA KATILDI
- 13:49 “BABALAR GÜNÜ’NÜ GÖNÜLDEN KUTLUYORUM”
- 13:48 993 PROJE’YE TÜBİTAK’TAN DESTEK
- 13:21 “50 MİLYAR TL CİRO BEKLENİYOR”
- 13:19 KERMESTEN TSK VAKFINA 1 MİLYON TL
- 12:42 OAL’DEN, “İSTİKLAL MARŞI NASIL YAZILDI” GÖSTERİSİ
BÜYÜKŞEHİRİN FIRTINA MESAİSİ

Ordu’da akşam saatlerinde etkili olan fırtına sebebiyle çatılar uçtu, ağaçlar devrildi. Fırtına nedeniyle teyakkuzda olan Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, geceden sabaha fırtına kaynaklı 50 olaya müdahale etti.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan şiddetli fırtına uyarısıyla birlikte yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm birimleriyle teyakkuza geçti. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de, yaşanan şiddetli fırtına dolaysıyla il genelinde yaşanan çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olaylara anında müdahale ederek çevreye savrulan çeşitli materyalleri kaldırdı.
EKİPLER SEFEBER OLDU
Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ile İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı 131 personel ve 61 araç ile gece boyu fırtına mesaisi yaptı. Ekipler, çatı uçması, ağaç ve baca devrilmesinin yanı sıra tehlike oluşturan parçaya müdahale olmak üzere 50 olaya müdahale etti.
Öte yandan ekipler bir yandan fırtınanın yol açtığı enkazı kaldırırken, diğer taraftan da yıpranan kent mobilyaları ve parkların onarımına başladı.