HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 11:48

PARLAK:”SIRAMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Ligin son maçında kazanıp 4. sırada yer almayı hedeflediklerine işaret eden Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Murat Parlak; “Son hafta maçı kazanıp ilk yarıyı 4.sırasa değil de 6. bitirdiğimiz için üzgünüz” dedi. Fatsa Belediyes
PARLAK:”SIRAMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Ligin son maçında kazanıp 4. sırada yer almayı hedeflediklerine işaret eden Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Murat Parlak; “Son hafta maçı kazanıp ilk yarıyı 4.sırasa değil de 6. bitirdiğimiz için üzgünüz” dedi.

Fatsa Belediyespor  Teknik Direktörü Murat Parlak, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında şöyle dedi;

“Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı, maça çok kötü başladık.

Özellikle ilk yarıda oyunun içine hiç giremedik, pas yapamadık, rakip sahada üretken olamadık ve pozisyona girmekte zorlandık.

Oyunun 2. yarısında özellikle golü yedikten sonra son 30 dakika iyi oynayıp 7-8 net pozisyona girsek te rakip kaleciyi ve direkleri geçemedik. Her an golü bulabileceğimiz aksiyonların içinde olup pozisyonlar yakalasak ta kazanmamız için gereken ikinci golü bulamadık.”

Kazansak çok büyük avantaj yakalayacağımız grupta berabere kalarak elimize gelen fırsatı tepmenin üzüntüsünü yaşıyoruz diyen Parlak açıklamasının son bölümünde de şunları kaydetti:

“Fakat karamsar olacak bir durum yok bundan önceki maçlarda nasıl kazanıp ilk altına içine girdiysek bundan sonra da ilk 6’nın içinde kalmaya devam edeceğiz.

Sezonun ilk yarısının sonunda topladığımız 24 puan ve ilk altının içinde olmak, 2. ile aramızda yalnızca 3 puanın olması yeni oluşturulan az maliyetli bir takım için başarıdır. Daha fazlası olabilir miydi? Elbette ki olurdu. Özellikle iç sahada oynadığımız Karaköprü ve Darıca maçları ile deplasmanda oynadığımız Erbaa, Kuşadası ve Bayburt maçları rakiplerden daha iyi oynadığımız, daha çok pozisyona girdiğimiz ve kazanabileceğimiz maçlardı.

Çok şanssız sakatlıklar yaşadığımız, ilk yarı boyunca hemen her maça 3-4 eksik oyuncu ile çıktığımız oynanan tüm maçlarda 5-6 genç oyuncu oynatan bir takım için son 10 maçta kaybetmemek ve hedefin içinde olmak yarınlar için umutlarımızı dünden daha çok arttırıyor.

Çok zor geçecek 2. Yarı öncesi eksik bölgelere gereken transferleri yaparak ilk altının içinde kalmaya ve Fatsa sevdalılarını mutlu etmeye devam edeceğimizden kimsemin şüphesi olmasın.”

 

Anahtar Kelimeler : PARLAK:”SIRAMIZ, İÇİN, ÜZGÜNÜZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız