HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Aralık 2023 Pazartesi Saat: 11:49

2023’TE 501 MADALYA

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Başkan Vekili Recep Temtek ile Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’na kota alan 13 sporcuyu temsilen milli sporcular Hatice Kübra İlgün, Hakan Reçber, Merve Dinçel Kavurat, Me
2023’TE 501 MADALYA

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Başkan Vekili Recep Temtek ile Paris 2024 Olimpik ve Paralimpik Oyunları’na kota alan 13 sporcuyu temsilen milli sporcular Hatice Kübra İlgün, Hakan Reçber, Merve Dinçel Kavurat, Meryem Betül Çavdar ve Mahmut Bozteke, TSYD Ankara Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

“2023’TE TARİHİ BAŞARILARA İMZA ATTIK”

Federasyon Başkanı Metin Şahin, 2023 yılında Türk taekwondosunun tarihi başarılara imza attığını belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yaşının kutlandığı 2023 yılında Türkiye Taekwondo Federasyonu olarak tarihi başarılara imza attık. Takım halinde tarihimizde ilk kez dünya şampiyonu olduğumuz, dünyanın en iyi antrenörü ve en iyi kadın sporcusu ödüllerini aldığımız 2023 yılını Paris 2024 yolunda kırdığımız katılım rekoruyla tamamlıyoruz. Olimpik ve paralimpik olmak üzere tam 13 sporcu ile Paris’te ülkemizi temsil edeceğiz” dedi.

2023’TE 501 MADALYA….

Başkan Şahin, Türkiye’nin 2023’ü 141’i altın, 124’ü gümüş ve 236’sı bronz olmak üzere 501 madalya ile tamamladığını ifade ederek, “Bu yıl Azerbaycan’ın ev sahihliğinde düzenlenen Büyükler Dünya Taekwondo Şampiyonası’nda tarihimizin en büyük başarısını elde ettik. 3’ü altın 6 madalya ile tarihimizde ilk defa takım halinde dünya şampiyonu olduk. Aynı şampiyonada Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Ali Şahin ‘en iyi teknik direktör’ sporcumuz Merve Dinçel ise ‘en iyi kadın sporcu’ ödülüne layık görüldü. Alt yaş gruplarında da başarılarımız devam etti. Yıldızlarda Avrupa 3’ncüsü, Gençler ve Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonaları’nda ise takım halinde şampiyon olmayı başardık. Para taekwondocularımız da yılı Avrupa şampiyonluğu ile tamamladı” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : 2023’TE, 501, MADALYA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız