HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Aralık 2023 Salı Saat: 15:14

TOKAT’TA SUVER2020 DEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından 2020 yılında üretimi başlayan Elektronik Kartlı Su Sayacı SUVER2020’yi Tokat Belediyesi’de kullanmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Başkan Güler öncül
TOKAT’TA SUVER2020 DEDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından 2020 yılında üretimi başlayan Elektronik Kartlı Su Sayacı SUVER2020’yi Tokat Belediyesi’de kullanmaya başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin, Başkan Güler öncülüğündeki teknolojik alandaki atılımlarından biri olan ve 2020 yılında üretimine başlanan SUVER2020 isimli su sayaçları, su sayacı pazarına güçlü bir giriş yaptı.

Bugüne kadar birçok il ve ilçeye satışı yapılan ve memnuniyet oranı yüksek olan sayaçlar için Tokat Organize Sanayi Bölgesi’de harekete geçerek sipariş verdi. ORYAZ tarafından hızlı bir şekilde üretilerek teslimatı yapılan sayaçların montaj işlemleri de yine ORYAZ eliyle gerçekleştirildi.

         Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in gençlerin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmak ve Ordu’yu bir yazılım üssü haline getirmek amacıyla temellerini attığı Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ordu Yazılım A.Ş. (ORYAZ), Ordu başta olmak üzere diğer şehirlerin de dijital dönüşümünü sağlayacak projeler üretmeye devam ediyor. Bu doğrultuda klasik belediyecilik dışında teknolojiyi her alanda kullanarak vatandaşlara verilen hizmet kalitesini arttıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, yazılım ve tasarımını ORYAZ şirketinin yaptığı akıllı su sayacını pazarlamaya başladı.

 BELEDİYELER SIRAYA GİRDİ

         Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştirak şirketi ORYAZ A.Ş. tarafından 2020 yılında üretimi başlayan Elektronik Kartlı Su Sayacı SUVER2020 markasının Ordu genelinde her geçen gün kullanımı yaygınlaşırken bu sayaçlar birçok ilin de ilgisini çekti. Bu kapsamda ilk olarak İnebolu Belediyesine gerçekleştirilen satışın ardında Turhal Belediyesi, Pazar Belediyesi, Karayaka Belediyesi, Şenyurt Belediyesi, Gürçeşme Belediyesi, Gökçeli Belediyesi ve son olarak Tokat Belediyesi de SUVER2020 sayaçlarına rağbet gösterdi.

 TOKAT OSB’DE SUVER2020 KULLANACAK

         Siparişlerini başarılı bir şekilde teslim eden ORYAZ, son olarak da Tokat OSB’den sayaç siparişi aldı. OSKİ Bolaman tesislerinde günlük 200 adet SUVER2020 isimli sayaç üretimi gerçekleştiren ORYAZ, siparişleri tamamlayarak Tokat’a ulaştırdı. Sayaçların kurulumu da yine ORYAZ tarafından bizzat yapıldı. Öte yandan ORYAZ tarafından ilk olarak OSKİ için üretilen su yükleme noktaları (KİOKS), Tokat OSB içinde üretilecek.

 YENİ PAZARLAR İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

         Öte yandan müşteri memnuniyetinden ve kaliteden ödün vermemeye çalışan Ordu Büyükşehir Belediyesinin iştiraki ORYAZ A.Ş. başarılı çalışmalarıyla TS EN ISO 9001 Toplam Kalite Belgesi almaya hak kazandı. Gelişim sürecini hem kendi içerisinde hem de yeni pazarlarda devam ettiren ORYAZ, yeni siparişler içinde görüşmelerini sürdürüyor.

 

Anahtar Kelimeler : TOKAT’TA, SUVER2020, DEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız