HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 13:30

ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önderliğinde yılların ulaşım sorunlarına neşter vuran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çamaş ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarına ulaş
ULAŞIM SEFERBERLİĞİ SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in önderliğinde yılların ulaşım sorunlarına neşter vuran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Çamaş ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşım sağlayan güzergahı sıcak asfalt ile buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt seferberliği sürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı güzergâhları standardı yüksek bir yapıya kavuşturmak için hızlı ve planlı bir çalışma gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, altyapısı tamamlanan bölgeleri ise asfaltla buluşturuyor.

KAMU KURUMLARINA ULAŞIM SAĞLAYAN YOL ASFALTLANDI

Bu kapsamda Çamaş ilçesinde 4,5 yılı aşkın süredir toplam 65 km yol ağını asfalt ve beton yolla buluşturan Büyükşehir Belediyesi Çamaş ilçesi Örmeli Mahallesi’nde de ilçe sağlık ocağı ve ilköğretim okuluna ulaşım sağlayan güzergâhı asfalta kavuşturdu.

“SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLDÜ”

Mahallede yapımı tamamlanan yol çalışmasından dolayı memnuniyeti dile getiren Örmeli Mahallesi Muhtarı Hüdaver Koç, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e mahallesi adına teşekkür etti. Mahalle Muhtarı Koç şu konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden oldukça memnunuz. Bu yolu yapan yaptıran herkesten Allah razı olsun. Sorunlarımız çözüldü.”

Anahtar Kelimeler : ULAŞIM, SEFERBERLİĞİ, SÜRÜYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız