HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Aralık 2023 Çarşamba Saat: 15:35

“AZİZ OLAN ÖMÜR DEĞİL EMEKTİR”

 Mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, güne Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde çalışma arkadaşları ile bir araya gelerek başladı. Kısa süre önce vatan toprağına düşen
“AZİZ OLAN ÖMÜR DEĞİL EMEKTİR”

 Mesaisinin büyük bir bölümünü sahada geçiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, güne Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde çalışma arkadaşları ile bir araya gelerek başladı. Kısa süre önce vatan toprağına düşen 12 Şehidimizi yad ederek konuşmasına başlayan Başkan Tören, Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri biriminin her yönüyle hem insan kalitesi hem çalışma ahlakı ile bölgesinde örnek gösterilen birimler ve kurumlardan bir tanesi olduğunu söyledi.

 “BÜYÜYEN AYNI ZAMANDA MİLLİLEŞEN BİR ALTINORDU BELEDİYESİ VAR”

 Göreve geldiklerinde Altınordu Belediyesinin 25 hizmet aracıyla temizlik faaliyetlerini sürdürdüğünü belirten Başkan Tören “Çok şükür Altınordu Belediyesi olarak geldiğimizde 25 hizmet aracıyla bu şehrin temizliğine yetişmeye çalışıyorduk. Yeni dönemde bu sayı 50’nin üzerine çıktı. Yani, büyüyen aynı zamanda millileşen bir Altınordu Belediyesi var” dedi. 

Kent Temizliği hizmetlerinde her geçen gün mükemmele bir adım daha yaklaştıklarını ifade eden Başkan Tören, “Temiz, güvenli Altınordu hedeflerimize bizi yakınlaştıran liyakatli ehliyetli ve bir o kadar da şehre karşı sorumlu heyecanlı arkadaşlarımız var, hepsine teşekkür ediyorum. Mühendisinden işçisine yöneticisinden şoförüne her bir arkadaşımızın ortak gayreti biz buna akıl teri diyoruz bizi bu noktalara taşıdı” şeklinde konuştu.

 Emeğin ve alın terinin hakkını daima gözettiklerini, emekçi ve emek dostu bir Belediye olduklarını dile getiren Başkan Tören, “Aziz olan ömür değil emek. Bu emeği de Allah’a hamdolsun geldiğimiz günden itibaren insan onuruna yakışır bir iş ve insanca yaşayabilecekleri bir mali düzeye erişmeleri için elimizden ne geliyorsa bazen sözleşmeleri bir kenara bırakıp refah payı adı altında arkadaşlarımızın muhannete muhtaç olmaması adına taşın altına elimizi, gövdemizi koyduk ve bunun karşılığını biz çalışma arkadaşlarımızdan çok fazlasıyla aldık.

Bu başarılarımızın yegâne sahibi sizsiniz geçmiş dönemlerden aldığımız emaneti daha ileriye götürmek ve şehrin hakikaten o kent vizyonunu kent kimliğini estetik kaygılarımızdan da taviz vermeden bambaşka bir çehreye büründürdük” diye konuştu.

İşçilerin yeni yılını kutlayan Başkan Tören, yeni yılda da aynı azim ve kararlılıkla hep birlikte hizmet etmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

 

Anahtar Kelimeler : “AZİZ, OLAN, ÖMÜR, DEĞİL, EMEKTİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız