HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Aralık 2023 Perşembe Saat: 15:09

FATSA’DA YOL SEFERBERLİĞİ

 Fatsa Belediyesi’ne bağlı ekipler, kış mevsimi öncesinde sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.  Ekipler soğuk havalara aldırmadan büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. Fatsa Belediyesi’ne bağlı ekipler gerek
FATSA’DA YOL SEFERBERLİĞİ

 Fatsa Belediyesi’ne bağlı ekipler, kış mevsimi öncesinde sahadaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Ekipler soğuk havalara aldırmadan büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyor. Fatsa Belediyesi’ne bağlı ekipler gerek imarlı alanlarda gerekse de kırsal mahallelerde yol iyileştirme çalışması, beton yol çalışması, yol genişletme çalışması, yol çakıllama çalışması, taş duvar çalışması, asfalt yama çalışması, yol reglaj çalışması, zayıf zemin kazı dolgu çalışması, baskı beton kaldırım çalışması, kitap kafe inşaat çalışması, kurumlarda boya yapım çalışması, yeşil alanlarda bakım onarım çalışması, serada bitki üretim çalışması, kent mobilyası üretim çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

 “EMEKÇİ ARKADAŞLARIMA KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, tüm birimlerin daha güzel ve yaşanılır bir Fatsa için çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, “Kış mevsimi olmasına rağmen mahallelerimizde saha çalışmalarını sürdürüyoruz. Kış mevsiminde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması amacıyla hem alt yapı hem de üst yapı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu soğuk günlerde büyük bir özveri ile sahada gayret gösteren emekçi arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.‘’ dedi. 

  Fatsa Belediyesi ekipleri, mevsim koşullarına aldırmadan vatandaşların günlük hayatını etkileyen bu projeleri titizlikle sürdürüyor. Ekiplerin amacı, ilçenin altyapı ve yol sorunlarına kalıcı çözümler getirerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve güvenli bir çevre sunmak. Ekiplerin bu çalışmaları vatandaşlardan takdir görüyor.

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YOL, SEFERBERLİĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız