HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:35

ŞANLITÜRK: 2024’TE DAHA GÜÇLÜ BİR SEVİYEYE ÇIKACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, Türkiye’nin 2024 yılında çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacağını söyledi. Milletvekili Şanlıtürk, Mesajında 2024 yılın
ŞANLITÜRK: 2024’TE DAHA GÜÇLÜ BİR SEVİYEYE ÇIKACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, Türkiye’nin 2024 yılında çok daha güçlü bir seviyeye ulaşacağını söyledi.

Milletvekili Şanlıtürk, Mesajında 2024 yılının taptaze ümitlerle ulaşılmasını temenni etti. Şanlıtürk; "Ne mutlu bizlere ki muhteşem bir mücadele şuuru ve kahramanlık gururuyla tezahür eden Türkiye Cumhuriyeti, zaman içinde karşılaştığı zorlu etapları aşa aşa yüzüncü yıl dönümüne erişmiştir.  1923'ün kurucu ruhu 2023 yılının geniş ufkuyla birebir kenetlenmiş ve 2024 yılına daha büyük umut ve iradeyle erişmek için var gücüyle çalışmaya devam edecektir" dedi.  

 

Şanlıtürk, mesajının devamında; "Acısıyla tatlısıyla, sevinciyle hüznüyle geride kalan 2023 yılı hem bölgemiz de hem de küresel sistem huzursuz ve istikrarsız bir görüntü vermiştir. Son günlerde yaşanan terör olaylarını şiddetle kınıyorum ve Türk olmanın bedelini canlarıyla ödeyen bütün şehitlerimizi rahmet ve minnet duygularımla anıyorum.

Savaşlar, etnik gerilimler, mezhep temelli cepheleşmeler, terör saldırıları, paylaşım kavgaları, hakimiyet mücadeleleri, ekonomik ve diplomatik şantajlar, gıda ve enerji darboğazları ile insani ve vicdani krizler deyim yerindeyse dünyayı esaret altına almıştır. Filistin’de yaşananlar insanlık suçudur ve masum Müslümanların dünyanın gözü önünde hunharca katlediliyor olması hiçbir vicdan ve ahlaka sığmayacaktır.

 

Milletvekili Şanlıtürk, umutla umutsuzluk arasında sıkışan bir dünya tablosunun olduğuna dikkat çekerek "Haricimizdeki bu gölgeli ve gergin olaylar zinciri vasat buluyorken Türkiye müstesna atılımlarıyla, siyasi istikrarıyla, diri mücadelesiyle, parlak dirayetiyle, başkent Ankara'nın vizyonunu Kızılelma ülküsüyle kavrayan politikalarıyla kutup yıldızı gibi parlamıştır.

2023 ve önceki senelerin tecrübesiyle 2024'ün ana çatısı örülecektir. Milli birlik ve kardeşlik bağları, devlet ve millet kaynaşması, siyasi ve ekonomik diriliş kararlılığı, cumhurla Cumhuriyet'in kucaklayıcı karakteri önümüzdeki yeni yılın ve sonraki senelerin mukavemet kudreti olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Ordu ilimiz olmak üzere büyük Türk milletinin, Türk-İslam aleminin, kökeni, yöresi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın, tüm insanlığın yeni yılını kutluyor, barış, huzur, esenlik ve selamet dileklerimi paylaşıyorum. Türkiye Yüzyılı çerçevesinde 2024 yılının hayırlar ve güzellikler getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

...

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız