HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Aralık 2023 Cuma Saat: 14:39

ODÜ, ÖĞRENCİLERİNE HAMSİ İKRAMI YAPTI

Ordu Üniversitesi (ODÜ), Cumhuriyet Yerleşkesinde öğrencilere hamsi ikramı yapıldı. Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenen etkinlik programına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, R
ODÜ, ÖĞRENCİLERİNE HAMSİ İKRAMI YAPTI

Ordu Üniversitesi (ODÜ), Cumhuriyet Yerleşkesinde öğrencilere hamsi ikramı yapıldı.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi önünde düzenlenen etkinlik programına Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Celal Tezcan, Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Üniversitenin diğer yöneticileri, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Etkinlikte, Üniversitenin Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Aybastı Meslek Yüksekokulu Aşçılık bölümü öğrencileri tarafından 1 tona yakın hamsi pişirilerek ikram edildi.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Her yıl Üniversitemizde geleneksel olarak gerçekleştirilen hamsi şenliği geçtiğimiz yıllarda yaşamış olduğumuz pandemi ve deprem dolayısıyla düzenlenememişti.

Bu dönem gönlümüzden geçen öğrencilerimizle birlikte bir hamsi festivali gerçekleştirmekti. Ancak geçtiğimiz günlerde yaşanan hain terör saldırılarından dolayı bu etkinliği iptal ettik. Bir kez daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum.

Etkinlik hazırlıklarının daha önceden yapılmış olmasından dolayı öğrencilerimize bu festival yerine hamsi ikramı yapmayı düşündük. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Anahtar Kelimeler : ODÜ, ÖĞRENCİLERİNE, HAMSİ, İKRAMI, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız