HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Aralık 2023 Cumartesi Saat: 14:16

BAŞKAN GÜLER’E İKİZCE’DE SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İkizce ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
BAŞKAN GÜLER’E İKİZCE’DE SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İkizce ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Tamamlanan, devam eden ve planlanan projeleri yerinde inceledi. Başkan Güler’e gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi gösterildiği görüldü.

         Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak için İkizce ilçesine giden Başkan Güler, programlarına İkizce Kaymakamı Muhammet Fazıl Tüzel'i ziyaret ederek başladı.

 KAYMAKAMLIK ZİYARETİ İLE BAŞLADI

         Başkan Güler, Kaymakamlık sonrasında ise MHP İkizce İlçe Başkanlığını ziyaret ederek İlçe Başkanı Fikret Arıcan ile bir araya geldi.

Başkan Güler’in bir sonraki durağı ise AK Parti İkizce İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı Sıtkı Siyambaş ve teşkilatlarla bir araya gelen Başkan Güler istişarelerde bulundu.

 İKİZCELİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

         Cuma Namazını daha önce Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek ibadete açılan Tarihi Laleli Camiinde kılan Başkan Güler, namaz sonrasında İkizceli vatandaşlarla bir araya geldi.

STK TEMSİLCİLERİ VE MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

         İkizce ilçesinde siyasi parti teşkilatları, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Mahalle Başkanlarıyla buluşan Başkan Güler, toplantıya katılanlarla istişarelerde bulundu.

 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

         Başkan Güler daha sonra, İkizce ilçesinde bulunan üniversite öğrencilerinden oluşan Kızılay gönüllüleri ile de bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 İLÇEDEKİ YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ

         İkizce’de devam eden çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Güler, Kur'an Kursu inşaatı, asfalt ve beton yol çalışmalarının yanı sıra meydan çalışması ve aydınlatma çalışmalarını da yerinde görerek çalışmaların son durumları hakkında mesai arkadaşlarından bilgi aldı.

 İKİZCE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

         Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, İkizce ziyaretlerini İkizce Belediyesini ziyaret ederek noktaladı. İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı ile yatırımlar ve yapılacak olan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

BAŞKAN GÜLER’DEN İKİZCE’YE TEŞEKKÜR

         Başkan Güler, İkizce ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İlgileri ve gösterdikleri yüksek teveccüh için İkizceli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Diğer ilçelerimizde olduğu gibi İkizce ilçemizde de sosyal ve kültürel çalışmaların yanı sıra ilçe tarihinin en büyük altyapı, yol ve su yatırımlarını gerçekleştirdik. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, 2019 yılından bu yana sadece altyapı, yol ve su yatırımları kapsamında İkizce ilçemize; 71 bin metre asfalt ve beton yol çalışmasını, 50 bin metre yeni yol açma ve yol genişletme çalışmasını, 33 bin metre yeni içme suyu hattını, 4 bin metre yeni kanalizasyon hattını, 1 adet su alma yapısını, 1 adet içme suyu deposunu kazandırdık. Ordu’muzda 19 ilçemizin tamamında yatırımlarımız ile rekordan rekora koşmaya, gönülden gönüle girmeye devam edeceğiz.”

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’E, İKİZCE’DE, SEVGİ, SELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız