HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2023 Pazar Saat: 13:34

KOÇ, 2024 YILININ ZAMLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Nihat Koç, yeni yılın başta ilimiz olmak üzere tüm ülkemize ve dünyaya barış, huzur, sağlık ve refah getirmesi talebinde bulunarak, 2024 yılında yapılacak olan zamlara dikkat çekti. Başk
KOÇ, 2024 YILININ ZAMLARINA DİKKAT ÇEKTİ!

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (TEÇ-SEN) Nihat Koç, yeni yılın başta ilimiz olmak üzere tüm ülkemize ve dünyaya barış, huzur, sağlık ve refah getirmesi talebinde bulunarak, 2024 yılında yapılacak olan zamlara dikkat çekti.

Başkan Koç, mesajında asgari ücretli, memur ve emeklinin refah seviyesinin artırılması gerektiğini vurgulayarak Ocak ayı zammının %100 olması gerektiğini ifade etti.

Koç, yapılan %100'ün altındaki zamların refahı değil, sefaleti artırdığını belirtti ve milletvekillerine seslenerek, halka olan borçlarının ödenmesi gerektiğini dile getirdi.

Koç, açıklamasında ayrıca, ülkedeki ekonomik adaletsizlikler ve toplumsal dengesizlikler üzerine odaklanıyor. "Memleketi kurtarmak hep fakir fukaraya düşmüştür. Sefelat, cefa millete düşerken sefası bir avuç seçkinlerin düşüyor," diyerek, ülkenin zenginliklerinin adil bir şekilde dağıtılmasının önemini vurguladı.

Koç, %20'lik bir kesimin rahatlığı için %80'in yoksulluk ve açlık sınırında yaşamak zorunda bırakıldığını belirterek bu durumun değişmesi için çağrıda bulundu.

Koç ayrıca, Türkiye'nin her türlü savaşta ister gerçek ister ekonomik olsun- en büyük yükün yoksul vatandaşların omuzlarına yüklendiğine dikkat çekerek bütün bedelleri ödemek zorunda kalan neden hep sabit gelirliler? Bu durumun, sadece ekonomik bir mesele olmanın ötesinde, derin sosyal ve kültürel sonuçları olduğunu vurguladı.

Koç, sözlerini şöyle tamamladı; “TEÇ SEN olarak sendikanın çalışanların yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve gelir dağılımının daha adil hale getirilmesi yönündeki kararlı duruşumuz devam ediyor.

TEÇ-SEN'in bu konudaki tutumu, toplumun geniş kesimlerinden destek görmekte ve çalışma hayatında önemli değişiklikler yapılması için kamuoyu baskısını artırmaktadır.”

 

Anahtar Kelimeler : KOÇ, 2024, YILININ, ZAMLARINA, DİKKAT, ÇEKTİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız