HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Aralık 2023 Pazar Saat: 14:12

YILMAZ: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, yeni yıla ilişkin bir mesaj yayınladı. Başkan Yılmaz, mesajında; “Bir asrı tamamladığımız Devletimizin ilelebet payidar olarak, ikinci yüzyılında dünyanın önde gelen ülkeleri ara
YILMAZ: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye Kamu-Sen Ordu İl Başkanı Hasan Ali Yılmaz, yeni yıla ilişkin bir mesaj yayınladı.

Başkan Yılmaz, mesajında; “Bir asrı tamamladığımız Devletimizin ilelebet payidar olarak, ikinci yüzyılında dünyanın önde gelen ülkeleri arasındaki yerini alması için belirlediği Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye Kamu-Sen olarak yeni yılda barış içinde bir dünya, daha müreffeh bir Türkiye, daha mutlu bir kamu çalışanı görmek arzusundayız” dedi.

Başkan Yılmaz, mesajın devamında ise; “Oldukça zor geçen ve üzücü olaylara sahne olan bir yılın sonunda, acısıyla, tatlısıyla 2023 yılını geride bırakıp, yeni bir yıla giriyoruz. Her yeni yıl umutlarımızı yeşertiyor, geleceğe dair olumlu beklentilerimizi artırıyor. Bu umut, 2024 yılının daha hayırlı günler getireceğine olan inancımızın taze kalmasına vesile oluyor.

2023 yılının daha ilk aylarında 6 Şubat’ta yaşadığımız tarihimizin en büyük felaketlerinden biri olan depremlerle sarsıldık. Birbiri ardına gelen doğal felaketlerin ardından 7 Ekim’de başlayan ve tüm insanlığın gözleri önünde gerçekleşen, bütün tepkilere rağmen İsrail’in ısrarla sürdürdüğü Gazze katliamı, içimizi acıtıyor. Yılın son günlerinde Pençe Kilit Harekât Bölgesine teröristlerin düzenlediği alçakça saldırılar sonucunda 12 askerimizin şehit olması yüreklerimizi dağladı. 

Gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında yaşanan olaylar nedeniyle bir yanımızın hep buruk kaldığı 2023 yılının belki de en anlamlı ve en güzel yanı Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş Yıldönümü olmasıydı. Türkiye Kamu-Sen olarak Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır kutlamalar gerçekleştirdik. Bir asrı tamamladığımız Devletimizin ilelebet payidar olarak, ikinci yüzyılında dünyanın önde gelen ülkeleri arasındaki yerini alması için belirlediği Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 

Türkiye Kamu-Sen olarak yeni yılda barış içinde bir dünya, daha müreffeh bir Türkiye, daha mutlu bir kamu çalışanı görmek arzusundayız. Akan kan ve gözyaşının en kısa sürede sona ermesini, açlık ve yokluk içinde perişan kalmış mazlumların bir an önce refaha kavuşmasını, şehitlerimizin mübarek kanları üzerinde yükselen devletimizde gözü olan iç ve dış tüm düşmanlarımızın bertaraf edilerek askerimize, polisimize, milletimize kurdukları kahpe tuzakların boşa çıkmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. 

2024’ün kamu çalışanlarının ve emeklilerimizin bütün sorunlarının çözüleceği, dünyadaki çatışma ve gerilimlerin sona ereceği, tüm zorluk ve sıkıntıların geride kalacağı bir yıl olmasını diliyorum. 

Bizlerin huzur ve refahı için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında cansiperane bir mücadele veren tüm güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın burnunun dahi kanamadan ülkemizin ikinci asrında medeniyet yürüyüşünü daha da güçlü bir biçimde sürdürmesi umut ediyoruz.

Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten esirgesin diyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, 2024 yılının hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, VAR, GÜCÜMÜZLE, ÇALIŞMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız