HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 11:29

OAL’İN BİLEĞİDE BÜKÜLMEDİ

Ordu Anadolu Lisesi (OAL)’in bileği de bükülmedi. Huzurun ve başarının adresi sloganıyla 2023 yılına damgasını vuran Ordu Anadolu Lisesi (OAL) yılın son haftasına da bilek güreşi müsabakalarında 80 kiloda altın madalyaya adını yazd
OAL’İN BİLEĞİDE BÜKÜLMEDİ

Ordu Anadolu Lisesi (OAL)’in bileği de bükülmedi. Huzurun ve başarının adresi sloganıyla 2023 yılına damgasını vuran Ordu Anadolu Lisesi (OAL) yılın son haftasına da bilek güreşi müsabakalarında 80 kiloda altın madalyaya adını yazdırdı.

+ 80 kiloda altın madalyaya ulaşan Dorukhan Çelik’i kutlayıp, tebrik eden OAL Müdürü Bilal Şahin, yıl sonu değerlendirmesi yaptı. Müdür Şahin, yaptığı değerlendirmede; “2023 yılımızı hayırlısıyla dolu dolu geçirdik. Yeni bir başlangıç, yeni heyecanlar derken sizi değerli hissettiren ekibinizde olunca yolu çok güzel yürüdük.

Öğretim anlamında okulumuzun genine yakışır şekilde çalışmalar yaptık güzel dönüşler aldık. Eğitim alanında her hafta bir etkinliğin içerisinde olduk madalyalar ve kupalar kazandık.

Başta Müdür Yardımcılarımız, Öğretmenlerimiz, Çalışma arkadaşlarımız, Okul Aile Birliğimiz, Velilerimiz ve olumlu isteklerimizi hiçbir zaman geri çevirmeyip yardımcı olan Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz. Ve yılı + 80 kilo Bilek Güreşi Ordu birincimiz Dorukhan Çelik’in Altın Madalyasıyla kapatıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler : OAL’İN, BİLEĞİDE, BÜKÜLMEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız