HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Ocak 2024 Salı Saat: 12:03

PERŞEMBE’DE LİG’DEN ÇEKİLME SİNYALLERİ

2022-2023 Ordu  1. Amatör Futbol liginde takımı şampiyon yapan, 2023-2024 yılı futbol sezonunda   BAL’da  12. grupta mücadele  eden ve halen 4. sırada olan Perşembespor’un kulüp başkanı Arda  Çoluk yaşanan maddi sıkıntılarla ilg
PERŞEMBE’DE LİG’DEN ÇEKİLME SİNYALLERİ

2022-2023 Ordu  1. Amatör Futbol liginde takımı şampiyon yapan, 2023-2024 yılı futbol sezonunda   BAL’da  12. grupta mücadele  eden ve halen 4. sırada olan Perşembespor’un kulüp başkanı Arda  Çoluk yaşanan maddi sıkıntılarla ilgili bir açıklama yaptı. Sporsever olsun olmasın Perşembe’de yaşayan veya içe dışında yaşayan ilçesini seven tüm Vonalıları, Perşembelileri destek için göreve davet etti.

Arda Çoluk konuya yönelik yaptığı açıklamada  şunları kaydetti:

“Özlemle Sevinçle yükseldiğimiz BAL liginin bir geliri yok. Bunu biliyorduk  ancak gönül birliği ve el birliği ile bu işi başaracağımızı da düşünerek  yönetim kurulu arkadaşlarımızla bu yola çıktık. Sağ olsunlar bizi destekleyen insanların sayesinde bu güne kadar buraya kadar geldik.

İlk yarının son maçına kadar dayanabildik ve şu an  maddi olarak tıkandık. Buradan iş insanlarımıza, halkımıza ve siyasetçilerimize sesleniyorum  bize bu takıma sahip çıksınlar. Geçtiğimiz ay İstanbul’da düzenlenen Ordu günlerinde ziyaret ettiğimiz iş insanlarımıza hatırı sayılır hemşerilerimizle görüştük ve bize destek sözleri verildi.  Listeler yaptık isimler yazılı formalar yaptırdık. Orada o gün bize en az 50 kişi destek sözü verdi  ama bu güne kadar elli kişiden ikisi sözünde durdu. Kırk sekizi ne aradı ne sordu. Bize söz veren ancak bu güne kadar elimizden tutan maddi destek yapan olmadı. Bir elin parmağı kadar olamadık. Sevgili Belediye başkanımız, size sponsor buldum, dedi. Perşembe’den hatırı sayılır bir iş insanımız bize destek sözü verdi. Çarşambaspor maçı öncesi göğüs reklamı için formalar bastırdık o formaların bize maliyeti altmış bin lira olarak geri döndü. Bir hafta sonra gelecek denilen o destek parası ne yazık ki halen gelmedi. Biz de o ilçemizin değerli firmasının göğüs reklamı olan o formaları giymiyoruz. Şu an Perşembespor olarak kendimizi çok yalnız hissediyoruz. Onlardan rica ediyorum , maçtan maça yanımızda olup kendilerini tribünlerde göstermesinler. Bu kara günümüzde yanımızda olsunlar, bize yalnız olmadığımızı hissettirsinler.  Bize bu takıma her türlü sahip çıksınlar.”

 

 

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız