HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 13:04

“DAHA BÜYÜK HEDEFLERE YÜRÜYECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2024 Yılının ilk mesai gününde ilk iş olarak tüm birimleri gezerek personellerin yeni yılını kutladı.    Beraberinde Başkan Yardımcıları Soner Kocatepe, Ruhi Özbay ve Ercan Yurttaş ile pers
“DAHA BÜYÜK HEDEFLERE YÜRÜYECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 2024 Yılının ilk mesai gününde ilk iş olarak tüm birimleri gezerek personellerin yeni yılını kutladı. 

  Beraberinde Başkan Yardımcıları Soner Kocatepe, Ruhi Özbay ve Ercan Yurttaş ile personellerin hem yeni yılını kutlayan hem de aileleri ile birlikte sağlık mutluluk ve afiyetler dileyen Başkan Kibar, “Yeni yılın ilk iş gününde belediye çalışanlarımızla buluşarak yeni yılın getirdiği umut ve başarı dileklerimizi ilettik.” dedi.

  Her ziyaretinde samimi bir yaklaşımla karşılanan Başkan Kibar, personellerin de yeni yıl dileklerini dinleyip birebir sohbet etti. 

  Başkan Kibar, 2024 yılının sağlık, mutluluk ve başarı getirmesi temennisinde bulunarak, ayrıca çalışanların özverili çabaları ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek belediyenin daha da ileriye götürülmesi için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Kibar, “Yeni yılda hep birlikte daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarıma sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inancım tam" dedi. Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ın bu samimi ziyareti, belediye personeli arasında moral ve motivasyonu yükselterek yeni yıla olumlu bir başlangıç yapılmasını sağladı. Personelin gösterdiği sıcak karşılama ve Başkan Kibar'ın samimi yaklaşımı, belediye çalışanları arasında olumlu bir motivasyon kaynağı oldu.

 

Anahtar Kelimeler : “DAHA, BÜYÜK, HEDEFLERE, YÜRÜYECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız