HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 14:28

"DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR"

Fatsa Belediyesi, kış mevsimine rağmen ilçenin çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirerek yaşam standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor.  Kurtuluş Mahallesinde yağmur suyu altyapı çalışmaları v
"DAHA GÜVENLİ VE KONFORLU YOLLAR"

Fatsa Belediyesi, kış mevsimine rağmen ilçenin çeşitli bölgelerinde alt yapı ve yol düzenleme çalışmaları gerçekleştirerek yaşam standartlarını yükseltmeyi sürdürüyor. 

Kurtuluş Mahallesinde yağmur suyu altyapı çalışmaları ve yol yapımı, Evkaf mahallesinde altyapı iyileştirmeleri ve yağmur suyu drenajı, Dolunay Mahallesinde ise yol yapımı için kazı ve dolgu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Ekiplerimiz, kış aylarında dahi durmayarak ilçemizin altyapı ve yol ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun bir çaba içerisinde. Kapalı havalara rağmen Kurtuluş, Evkaf ve Dolunay Mahallelerindeki projelerimizi titizlikle yürütüyoruz." dedi.

Özellikle Dolunay ve Kurtuluş Mahallelerinde yürütülen yol yapım ve altyapı çalışmalarının, bölgenin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşların daha güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlayacaklarını belirten Başkan Kibar, "Aynı zamanda Evkaf Mahallesindeki altyapı iyileştirmeleri ve yağmur suyu drenajı çalışmalarıyla su baskınlarının önüne geçmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mevsim koşullarına aldırmadan vatandaşların günlük hayatını etkileyen bu projeleri titizlikle sürdürüyor. İlçenin altyapı ve yol sorunlarına kalıcı çözümler getirerek vatandaşların yaşam kalitesini artırmak ve güvenli bir çevre sunmak için ekipler durmak bilmeyen çalışmalarıyla takdir topluyor.

 

Anahtar Kelimeler : "DAHA, GÜVENLİ, VE, KONFORLU, YOLLAR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız