HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 15:31

SİLAHLI SALDIRI HAZIRLIĞI YAPANLAR YAKALANDI

  Ordunun Ünye ilçesinde bir kişiye silahlı saldırı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlatan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüphelide
SİLAHLI SALDIRI HAZIRLIĞI YAPANLAR YAKALANDI

 

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir kişiye silahlı saldırı yapılacağı ihbarı üzerine çalışma başlatan Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri 4 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlı A.S. (23) ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Yakalanan M.Y.I. (39), S.E. (22) ve E.B. (23) isimli şüphelilerin ev, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör, 66 adet 9 mm çapında fişek, 3 adet tüfek, 33 adet tüfek fişeği, 1 adet AK 47 marka tüfeğe ait fişek ve 1 adet GPS cihazı ele geçirildi.

            Bu arada kaçakçılıkla mücadelesi sürdüren Ordu Emniyeti, KOM Şube Müdürlüğü kaçak ürünlere de göz açtırmıyor. Konuya ilişkin Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verdi: “5607 SKM (Cep telefonu ve Emtia kaçakçılığı) kapsamında Gürgentepe ilçesinde 3 iş yerinde yapılan aramalarda;105 adet kaçak Emtia ele geçirildi.

          C.Ö.(40), A.B.A.(48) ve Ş.U.(49) isimli şahıslar hakkında 5607 SKM kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde 27.12.2023 günü Kaçak/Sahte alkollü içki üretim ve satışına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında; 11 litre sahte rakı, 4 litre mükerer bandrollü şarap, 1 litre etil alkol ele geçirilmiştir. A.M.K.(48), K.A. (54) ve O.Ç.(51) İsimli şahıslar hakkında 5607 SKM kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce 25.12.2023 günü Ünye ilçesinde meydana gelen Nitelikli Yağma olayı ile ilgili yapılan çalışmalar kapsamında E.F(43), T.B(40) ve F.Y(37) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İşlemlerinin akabinde 29.12.2023 günü Ünye Cumhuriyet Başsavcılığına Sevk edilen şüpheliler hakkında adli kontrol kararı verilmiştir.”

 

           

 

 

 

Anahtar Kelimeler : SİLAHLI, SALDIRI, HAZIRLIĞI, YAPANLAR, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız