HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ocak 2024 Perşembe Saat: 16:35

52 ORDUSPOR’DA HEDEF 2. LİG

3. Lig 1. Grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin ilk yarısını değerlendirdi.
52 ORDUSPOR’DA HEDEF 2. LİG

3. Lig 1. Grupta mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, ligin ilk yarısını değerlendirdi.                 

Şampiyonluk hedefi ile lige başlayan ve 5 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 4 beraberlik ile ligin ilk yarısını hedefinden uzaklaşarak 20 puan ile 6.sırada tamamlayan 52 Orduspor, hedefini yine 2. Lig olarak belirledi.

52 Orduspor Kulübü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “ Malesef hedeflediğimiz doğrultuda alınamayan sonuçlar ligin ilk devresinden teknik heyet değişikliğine sebep olmuş ve yeni teknik ekibimiz ile birlikte devre arası kampına Ordu’da bulunan tesislerimizde girmiş bulunmaktayız.

2.yarı hazırlıklarımız Ordu kampı ile devam ederken, ligin ilk devresinin tamamlanması ile transfer komitemiz başkanımız sayın Şükrü Bodur başkanlığında çalışmalarına başlamıştır.

Teknik heyet ile yapılan değerlendirmeler sonucunda 5 oyuncumuz ile yollarımız ayrılmıştır. Kendilerine kulübümüze vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.

Devre arası transfer çalıimaları kapsamında özellikle gol yollarında olan eksikliğimizi tamamlamak adına Yusuf Atasoy ve Sinan Akaydın ile anlaşma sağlamış olup oyuncularımız kampa dahil olmuşlardır. Transfer çalışmalarımız transfer komitemizin önderliğinde devam etmektedir.

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna bildirdiğimiz üzere, oyuncumuz İrfan Başaran ile yollarımızı ayırma kararı alınmıştır. Oyuncumuzun sportif direktörümüze ayrılmak istediğini ilettiği günden itibaren başta başkanımız sayın Şükrü Bodur ve yönetim kurulumuz bu kararı kabul etmediğini oyuncumuza iletmiştir. Oyuncunun bu konuda ki ısrarı, yapılan görüşmeler ve en son teknik direktörümüzün burada kalmak istemeyen bir futbolcudan faydalanmayacağını iletmesi üzerine oyuncunun tabeli kabul edilmiştir.

Bu sezon 2.lige çıkmak adına tüm eksiklerimizi gidererek ikinci yarıya hazır olmak istiyoruz. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımız titizlikle devam etmektedir.”

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR’DA, HEDEF, 2., LİG

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız