HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Ocak 2024 Cuma Saat: 13:17

“PİYASA BU ZAMLARI KALDIRAMAZ”

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ekonomik dengeyi bozacağını, enflasyonu iyice artıracağını  belirtenTŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Enflasyonla mücadele ederken akaryakıta yapılan zamlar lokomotif olarak tüm ürünlerin fiyatın
“PİYASA BU ZAMLARI KALDIRAMAZ”

Akaryakıt fiyatlarına yapılan zamların ekonomik dengeyi bozacağını, enflasyonu iyice artıracağını  belirtenTŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, “Enflasyonla mücadele ederken akaryakıta yapılan zamlar lokomotif olarak tüm ürünlerin fiyatına yansıyor. Piyasa bu zamları kaldıramaz ve ekonomik dengeler bozulur. Benzin ve motorin zamları acilen geri alınmalı. Şoför esnafımız artık bu zamları kaldıramaz halde” dedi.

“TÜM SEKTÖRLER AKARYAKIT ZAMMINDAN OLUMSUZ ETKİLENİR”

Benzin ve motorine yapılan son zamların piyasalar için olumsuz olduğunu ve acilen geri alınması gerektiğini söyleyen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın “Benzin ve motorine yapılan zamlar başta şoför esnafımız olmak üzere tüm kesimleri olumsuz etkilemektedir. Başta sigorta, muayene, MTV ve yedek parça olmak üzere her alanda yapılan son zamlar şoför esnafımızı oldukça olumsuz etkilemekte. Bu zamlar hiç şüphesiz piyalara zam olarak ve enflasyonun artışı şeklinde yansımaktadır. Brent Petrolün varili 110 dolarlardan bugün 74-75 dolar seviyesine kadar düşerken ülkemizde bu kadar akaryakıta zam yapılması artık esnafımızı zamlar altında ezmektedir. Zaman kaybedilmeden bu zamlar geri alınmalı ve esnafımıza ticari akaryakıt verilmelidir.  Üst üste yapılan bu zamlar başta esnafımız, çiftçiler ve sanayiciler olmak üzere tüm kesimlere olumsuz yansır. Çünkü üretimde en önemli maliyet unsurlarından biri akaryakıttır. Akaryakıta yapılan zamlar adeta enflasyonla mücadeleye darbedir. Çiftçinin mahsulünden tutun da esnafın tezgahına koyduğu ürüne kadar her şeyin fiyatına yansır. Tam da enflasyon düşüş eğilimine geçmişken bu zamlar geri alınmalı” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “PİYASA, BU, ZAMLARI, KALDIRAMAZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız