HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 16:09

ORDU BAŞKANINI KARŞILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler için 9 Ocak Salı günü saat 10.00’da Ünye Ak
ORDU BAŞKANINI KARŞILIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler için 9 Ocak Salı günü saat 10.00’da Ünye Akçay mevkiinde karşılama töreni düzenlenecek.

2019 yılında Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen ve görev süresi içerisinde tarımdan turizme, enerjiden sosyal hizmetlere örnek bir belediyecilik ortaya koyan, çevre ve şehircilik yatırımlarının yanı sıra Ordu'nun en büyük sorunları arasında gösterilen yol ve su konusunda gerçekleştirdiği reform niteliğindeki yatırımlarla öne çıkan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Cumhur İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

AKÇAY’DA KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımları ile düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından Ordu’ya gelecek olan Başkan Güler için karşılama töreni yapılacak. 9 Ocak Salı günü saat 10.00’da Ünye Akçay mevkiinde gerçekleştirilecek olan karşılama töreni ile Başkan Güler, seçimin startını verecek.

ORDULULARLA BULUŞACAK

Akçay’da yoğun bir kalabalık tarafından karşılanacak olan Başkan Güler daha sonra 10.30’da Ünye Meydan, 11.30’da ise Fatsa Meydan’da vatandaşlarla bir araya gelecek. Başkan Güler daha sonra 13.00’da AK Parti İl Başkanlığına sonrasında ise saat 14.00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda Ordulularla buluşacak.

Anahtar Kelimeler : ORDU, BAŞKANINI, KARŞILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız