Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:35 MHP’DEN MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA TOPLANTISI
- 15:34 ORDU TİCARET FESTİVALİ İÇİN İLK ADIM ATILDI
- 14:14 İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ FAALİYETLERİ TAMAMLANDI
- 13:39 YENİLEME SÜRESİ UZADI!
- 13:39 70 İLDE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- 12:52 ÜNYE KALESİ’NE BÜYÜK İLGİ
- 12:47 “YENİ BİR TESCİL KADASTRO SEFERBERLİĞİ BAŞLATILMALI”
- 12:16 ŞANLITÜRK, İŞ GELİŞTİRME TOPLANTISINA KATILDI
- 12:16 OSKİDEN KAÇAK SU DENETİMİ
- 12:03 ÜNYE’DE BİR HAYAL DAHA GERÇEK OLDU
- 12:01 “KADINLARIMIZIN EMEĞİNİN DEĞERE DÖNÜŞMESİ BİZLERİ MUTLU EDİYOR”
- 11:58 612 BİN 651 ÇOCUK SUÇA SÜRÜKLENDİ
- 11:57 KIZILAY ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELEDE ÖN SAFTA
- 10:37 İREM BEŞİKTAŞ’TA
- 10:36 SÜPER LİG’DE SEZON KARARI
ELİF’İN BİLEĞİNİ BÜKEN ÇIKMIYOR!

Çaybaşı İlküvez Çok Programlı Lisesi öğrencisi Elif Rana Kaya, bilek güreşi müsabakalarında birincilik elde ederek Ordu’yu Türkiye finallerinde temsil hakkını elde etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Okul Sporları Dairesi Başkanlığının koordinesinde, Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler B Grup müsabakaları 19 Eylül Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Müsabakalara Ordu’dan katılan Çaybaşı İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri büyük başarı elde etmeleriyle dikkat çektiler.
Öte yandan 13 il ve 127 okuldan yaklaşık 500 sporcunun katıldığı Bölge finallerinde İlküvez Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Rana Kaya, 60 kilogramda sağ ve sol kolda 1.’liği kaptı. Elif Rana Kaya, Konya'da yapılacak olan Türkiye finallerinde Ordu’yu temsil edecek.