HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 11:23

“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2024 yılında şehrin imarlı alanlarında alt yapı işlerini tamamlamak için çalışmalara hız verdi.   Fen İşleri Müdürlüğü 2024 yılında Kurtuluş mahallesi, Fatih mahallesi, Sakarya mahalles
“CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2024 yılında şehrin imarlı alanlarında alt yapı işlerini tamamlamak için çalışmalara hız verdi. 

 Fen İşleri Müdürlüğü 2024 yılında Kurtuluş mahallesi, Fatih mahallesi, Sakarya mahallesi, Mustafa Kemal Paşa mahallesi, Evkaf mahallesi ve Dolunay mahallesinde yağmursuyu altyapı projeleri yapacak. Ekipler Kurtuluş mahallesinde Meyve ve Sebze Hal civarında, Sakarya mahallesinde Çınarcık Yapı Kooperatifinin arkasında, Fatih mahallesinde Yamaç ve Orhan Veli Sokak, Evkaf Mahallesinde Canlı sokakla karayolu arası, Dolunay mahallesinde de Özgünkent sokakla karayolu arasında, yağmursuyu çalışmaları yapacak. 

“ALT YAPI ŞEHİRLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ VE YAŞANABİLİRLİĞİ AÇISINDAN KRİTİK BİR ROL OYNAR”

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar daha yaşanılabilir bir Fatsa için canla başla çalıştıklarını belirterek, “Bu sene yağmur suyu çalışmalarımızın hemen hemen yüzde 50-60'ının üst yapısını yapacağız. Bu tür çalışmalar, şehirlerin sürdürülebilirliği ve yaşanabilirliği açısından kritik bir rol oynar. Yağmursuyu altyapısı, sel riskini azaltmak, suyun doğru bir şekilde drenajını sağlamak ve çevreye zarar vermeden suyun etkin bir şekilde yönetilmesini sağlamak için önemlidir. Her zaman şehrimizdeki yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar gerçekleştirmek için gece gündüz canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : “CANLA, BAŞLA, ÇALIŞMAYA, DEVAM, EDECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız