HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Ocak 2024 Çarşamba Saat: 12:43

OAL, TAM BİR AİLE OKULU

Ordu Anadolu lisesi (OAL), “Huzurun Ve Başarının Adresi” sloganıyla hayata geçirdiği uygulamalar ile parmak ısırtmaya devam ediyor. OAL, başarılarıyla tam bir aile okulu olmanın haklı gururunu fazlasıyla hak ediyor. 2023-2024 eğitim ve
OAL, TAM BİR AİLE OKULU

Ordu Anadolu lisesi (OAL), “Huzurun Ve Başarının Adresi” sloganıyla hayata geçirdiği uygulamalar ile parmak ısırtmaya devam ediyor. OAL, başarılarıyla tam bir aile okulu olmanın haklı gururunu fazlasıyla hak ediyor.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminde öğrenci, öğrenci velileri, öğretmen ve okul idarecileriyle tam bütünleşen Ordu Anadolu Lisesi, sınavlara yönelik düzenlediği yemek programlarıyla motivasyon başta olmak üzere birlik, beraberlik ve dayanışmanın da en güzel örneğini ortaya koyarak bütün okullara da örnek olmaya devam ediyor.

Son olarak düzenlenen yemek programında duygularını dile getiren OAL Müdürü Bilal Şahin; “11/B Şubemizle Sınıf öğretmenimiz Ümit Deniz’in katkılarıyla güzel bir akşam buluşması yaparak kalan bir buçuk seneyi beraber yürüyecek gençlerimizin moral ve motivasyonunun artmasına katkıda bulunduk.

Katılımlarından dolayı başta Sınıf öğretmenimiz olmak üzere öğretmen arkadaşlarıma ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Motivasyon programlarının ardından OAL’de ayrıca Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Ordu İl Temsilcisi Gökçenur Kalpaklı Ekinci, öğrencilere Teknofest 2024 hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirdi. Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU

 

Anahtar Kelimeler : OAL, TAM, BİR, AİLE, OKULU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız