HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 11:45

“BASIN TOPLUMUN SESİDİR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Ordu ve Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya geldi. Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen programın b
“BASIN TOPLUMUN SESİDİR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle Ordu ve Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı basın temsilcileri ile bir araya geldi.

Fatsa Belediyesi Sosyal Tesislerde gerçekleşen programın başlangıcında bir selamlama konuşması yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Değerli Ordu Basınımızın güzide temsilcileri, öncelikle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle sizlerle bir arada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Bu anlamlı günde davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Bir yıl çok hızlı geçti, bir önceki 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde yine Belediyemiz Sosyal Tesisinde sizlerle aynı sofrada buluşmuş ve sofranın sonrasında çok güzel istişare sohbeti gerçekleştirmiştik. Tabi bu bir yılda geriye dönüp baktığımızda gerçekten unutulması çok zor acılar yaşadık. Tarihimizin en büyük felaketlerinden biri olarak tabir edilen asrın felaketini yaşadık. Birçok canımızı kaybettik. Fakat bu kıymetli topraklar üzerinde bulunmamızın en büyük silahı olan zor dönemlerde bir araya gelebilme yeteneğimiz sayesinde yine o büyük felaketi el birliğiyle yaraları hızlıca sarmaya çalıştık. Vatanımızın birlik berberliği için şehit düşen askerlerimiz oldu, vatan evlatlarımız oldu gerek şehitlerimize gerek depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Diğer taraftan 3 ayı tamamlayan Filistin’de ve Doğu Türkistan’da insanlık tarihinin en büyük katliamlarından en büyük dramlarından bir tanesini hep beraber yaşıyoruz. İnşallah 2024 yılında dünyada huzurun, barışın olduğu aynı zamanda yaşamış olduğumuz bu büyük acıların yaralarının hızla sarıldığı, ülkemizin başarısı için var gücümüzle çalıştığımız ve başarılı hizmetlere imza attığımız bir yıl olması temennisinde bulunuyorum. Bu güzel akşama davetimize icabet edip bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Programın sonunda, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü anısına gazetecilere hediye takdiminde bulunuldu. Günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından program sona erdi.

 

Anahtar Kelimeler : “BASIN, TOPLUMUN, SESİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız