HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 12:44

GSB’DEN MUTLU ÇARŞAMBA PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde yürütülen Mutlu Çarşamba projesi çerçevesinde Sami Yücel Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne gelerek yapılan etkinliklerde doyasıya eğleniyor.   Gençlik
GSB’DEN MUTLU ÇARŞAMBA PROJESİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde yürütülen "Mutlu Çarşamba" projesi çerçevesinde Sami Yücel Özel Eğitim Merkezi öğrencileri Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne gelerek yapılan etkinliklerde doyasıya eğleniyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı "Mutlu Çarşamba" projesinde engelli bireyler hem spor yapıyor hem de doyasıya eğleniyor.

 

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülen "Mutlu Çarşamba" projesi, özel eğitimli genç ve çocukların eğitimine destek oluyor. Fatsa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Fatsa Gençlik Merkezi iş birliğinde yürütülen projede ilçe genelindeki tüm özel bireylere ulaşmak hedefleniyor.

 

Proje kapsamında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Spor, tüm bireyler için sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşamın anahtarıdır. Ama spor, engelli vatandaşlarımız için daha çok anlam ifade etmektedir. İnsanların kendilerini en iyi ifade edebileceği, mutlu olabileceği alanların başında spor gibi uğraşlar geliyor. Onları ne kadar bu tür etkinliklerle buluşturursak, o kadar çok mutlu ederiz. Desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak’a ve Valimiz Muammer Erol’a teşekkür ederiz. ” dedi.

Anahtar Kelimeler : GSB’DEN, MUTLU, ÇARŞAMBA, PROJESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız