HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Ocak 2024 Cuma Saat: 14:40

OTRAR’DAN OKULLARA ZİYARET

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Eğitim Kenti Orduya ziyarette bulundu. Millî Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği eğitim politikalarına ilişkin başta okul yöneticileri ve öğretmenler ile isti
OTRAR’DAN OKULLARA ZİYARET

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, Eğitim Kenti Ordu'ya ziyarette bulundu.

Millî Eğitim Bakanlığının hayata geçirdiği eğitim politikalarına ilişkin başta okul yöneticileri ve öğretmenler ile istişarelerde bulunmak, karşılaşılan problemleri çözüme kavuşturmak amacıyla Bakan Yardımcıları ile Genel Müdürlerin katılımıyla 81 ile ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatlarıyla genel müdürlerden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ile Daire Başkanlarından Abdürrahim Yığman ve Mecit Ramazan Barın; ilimizi ziyaret etti. 

Programa, Ordu Valisi Muammer Erol'u ziyaretiyle başlayan Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar, daha sonra İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile bir araya geldi. Okul ziyaretlerinde ise öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Okul ziyaretleri kapsamda Altınordu ilçemizde Adil Karlıbel Özel Eğitim İlkokulu/Ortaokulu/Meslek Okulu, Ordu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi, Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Dr. M. Hilmi Güler Bilim ve Sanat Merkezi ile Altınordu Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek il ve ilçe yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle buluştular. Ziyaretlerine Gölköy ilçesinde devam eden Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ile Daire Başkanlardan Abdürrahim Yığman ve Sayın Mecit Ramazan Barın; Gölköy’de Hürriyet İlkokulu, Gölköy Anadolu Lisesini ziyaret ederek yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldiler.

Fatsa Kaymakamı Avni Kula'yı ziyaretlerinin ardından Hatice Bahaettin Şener İlkokulu, Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ahmet Sırrımsı Anadolu Lisesini ziyaret eden Otrar ve ekibi daha sonra Korgan Kaymakamı Emrullah Doğru'yu ziyaret etti.

Ardından Çamlı 75. Yıl İlkokulu/Ortaokulu ile Korgan Anadolu Lisesinde öğrenci, öğretmen ve yöneticiler ile bir araya gelen Otrar, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı; İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Müdürlük yöneticileri ile eğitim değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Genel Müdürü ve Daire Başkanları; ilçelere gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde il ve ilçe yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerle buluştular.

Sınıflarda derslere katılan Genel Müdür Otrar, ayrıca yöneticilerin katılımıyla toplantı yaptı. Yapılan toplantılarda yönetici ve öğretmenlerin görüş, önerileri ve talepleri alınarak eğitim öğretime ilişkin yürütülen faaliyetler değerlendirildi.

Anahtar Kelimeler : OTRAR’DAN, OKULLARA, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız